Gratis uitlijn controle

Gratis uitlijn controle

gratis uitlijn controle

Om extra lang plezier te hebben van je nieuwe banden ontvang je in de maand juni 2016 een gratis controle op de uitlijning van je auto. Je auto uitlijnen is het afstellen van de wielen waardoor deze recht ten opzichte van elkaar en de weg staan. Autobanden gemonteerd onder een goed uitgelijnde auto slijten minder snel dan wanneer de auto niet goed uitgelijnd is. Je autobanden gaan hierdoor dus langer mee. Een ander voordeel van een goed uitgelijnde auto; je brandstof verbruik is lager wanneer de auto uitgelijnd is!

Wil je gebruik maken van deze autobanden aanbieding? Kom langs voor een set nieuwe banden en we voeren de controle op de uitlijning gratis voor je uit. Mocht bij deze gratis uitlijn controle blijken dat je auto uitgelijnd moet worden, dan ontvang je ook nog eens 20% korting op de kosten voor het uitlijnen. Na het uitlijnen van je auto weet je zeker dat je extra lang met je nieuwe banden kunt doen én dat je auto minder brandstof verbruikt!

Wat houdt auto uitlijnen in?

auto uitlijnenBij het uitlijnen van de auto worden alle wielen recht ten opzichte van elkaar en ten opzichte van het wegdek geplaatst. Bij de gratis uitlijn controle wordt de meting uitgevoerd en verwerkt in de computer, hier is direct zichtbaar of de auto uitgelijnd moet worden of dat de uitlijning van de auto al perfect is.

Op onderstaande afbeelding is te zien wat het resultaat is van een slecht uitgelijnde auto. De autoband heeft scheef op het wegdek gestaan waardoor de linkerkant meer afgesleten is dan de rechterkant. Het verschil is uiteindelijk 4,3 mm geworden, een enorm verschil als je bedenkt dat de minimale profieldiepte voor autobanden 1,6 mm is. Onder een goed uitgelijnde auto had deze autoband nog niet vervangen hoeven worden.

Maak vandaag nog een afspraak voor de bandenwissel, dan plannen wij direct de gratis uitlijn controle voor je in. Bel onze bandenspecialist Heijn via 050 404 1695. 

oude autobanden

Nederlands
Gratis uitlijn controle

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer