We hebben weer een mooie tractorbanden aanbieding voor je! 

We hebben weer een mooie tractorbanden aanbieding voor je! 

 

Nu het seizoen voorbij is, is het een uitstekend moment om je materieel weer in top conditie te brengen. Je ontvangt bij Kuil Banden tot het eind van het jaar 50% korting op het spuiten van je velgen wanneer je 4 tractorbanden koopt. En je kunt zo vaak meedoen als je wilt, de aanbieding is geldig voor alle merken én op nieuwe en gebruikte banden. Dus ook bij zo'n set gebruikte tractorbanden kun je je tractor velgen weer helemaal strak in de lak krijgen. 

Waarom aan de actie meedoen?

Je tractorbanden en velgen hebben veel te verduren. Door het gebruik slijten de banden, maar ook de velgen krijgen kleine beschadigingen in de lak. Wacht je te lang dan gaat dit roesten. Nu zal het een hele tijd duren voordat het dikke metaal van de tractorwielen doorgeroest is, maar het roesten wordt wel steeds erger waardoor herstel moeilijker zal zijn.

Aangezien we bij Kuil de beschikking hebben over een hypermoderne straal- en spuitcabine kunnen we je wielen perfect voorzien van een nieuwe laklaag! Vandaar dat het ons een leuk moment leek om nu, in de winter, deze actie eruit te knallen! 

Doe je ook mee?

Neem dan contact op met je vertegenwoordiger of bel rechtstreeks 050 404 1695 voor meer informatie. 

De actie loopt tot 31 december 2019. Het minimale bestedingsbedrag is 1980 euro en je kunt zo vaak mee doen als je wilt.

 

Nederlands
We hebben weer een mooie tractorbanden aanbieding voor je! 

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer