Alutec Monstr onder Suzuki Swift S-edition

  • suzuki-swift-alutec-monstr-velgen
  • suzuki-swift-s-edition
  • suzuki-swift-s-editon-logo
  • suzuki-swift-velgen-kuil-banden

suzuki swift velgen kuil banden suzuki-swift-s-editon-logo suzuki-swift-s-edition suzuki-swift-alutec-monstr-velgenDat Audi geen copyright op de letter S in S-line heeft mag duidelijk zijn met deze Suzuki Swift S-edition. Bij Kuil Banden in de werkplaats voor nieuwe lichtmetalen velgen, de Alutec Monstr!

Suzuki is een merk waarbij je veilig kunt zeggen dat het een metamorphose heeft doorgemaakt. Zeker met deze swift zien we vanaf deze generatie een totaal nieuwe auto staan. Waarbij sommige mensen bij Suzuki Swift nog denken aan een van de eerste modellen, zo’n vierkant, typisch Japans autootje, is de nieuwe generatie Suzuki Swift een totaal andere auto. Ook technisch staat er met deze Swift, een volledig nieuw ontwikkelde auto. Binnenkort zit er weer een nieuwe versie aan te komen, namelijk het 2017 model, en ook deze zal voor veel mensen zeer aantrekkelijk zijn. De uitrusting van de Swift is goed, motorisch is ie zuinig en qua prijs ga je er niet op kapot. Een goede combinatie dus! En voor wie een wat specialer uiterlijk wil dan zoals de Swift uit de showroom komt rijden is er op het gebied van velgen veel te doen.

De Suzuki Swift is een auto die als standaard exemplaar van je moeder kan zijn om boodschappen mee te doen, maar zodra je er andere velgen op zet of zoals deze Swift als S uitvoering hebt, direct een hot hatchback genoemd kan worden. Zo ook met deze Alutec Monstr velgen. Alutec is een van de bekende velgen fabrikanten die voor veel auto’s een geschikte lichtmetalen velg te koop hebben. Aan de wielen is de liefde voor auto’s af te lezen, het design is up to date, geïnspireerd op de klassieke race velgen zoals deze Alutec Monstr velgen of met een knipoog naar originele velgen zoals de Alutec Ikenu. Alle velgen zijn van hoogwaardig materiaal en met een origineel design.

 

You may also like...