BMW 6 serie cabrio velgen reparatie

bmw-6-velgen-reparatie-kuil-banden
bmw-6-velgen-reparatie-kuil-banden

bmw-6-velgen-reparatie-kuil-banden

bmw-6-velgen-reparatie-kuil-banden
De BMW 6 serie is er als coupé, gran coupé en cabrio, en deze laatste is bij Kuil Banden voor een velgen reparatie. De velgen zijn gespoten en afgedraaid om stoeprandschade te herstellen en de velgen weer als nieuw te maken. Deze BMW 640i is van de derde generatie waarbij tussen de eerste generatie 6 serie en de tweede een gat zat van maar liefst 14 jaar! Dat de tweede generatie bij de introductie in 2003 een totaal ander design had dan de eerste mag duidelijk zijn, maar ook voor deze derde generatie, die sinds 2011 in productie is, is er een totaal andere auto komen te staan. Het mag geen verassing zijn dat het niet dezelfde man is geweest die de tweede generatie en de derde heeft vorm gegeven, hoewel ze veel hebben samen gewerkt. Deze derde generatie komt van een Nederlander, Adrian van Hooydonk, die verantwoordelijk is voor de strakke lijnen van deze derde generatie BMW 6 serie.

Nieuwe BMW 6 serie 2018

Ik hoor je denken, is deze derde generatie al sinds 2011 in productie, dat is maar liefst 6 á 7 jaar. En hoewel de auto er absoluut modern uitziet en wat design betreft up to date is, kunnen we binnenkort vast en zeker een nieuwe generatie BMW 6 serie gaan verwachten. Het tegendeel is waar, hoewel er waarschijnlijk een nieuwe BMW 6 serie GT gaat komen zullen de coupé en de cabrio stilletjes aan het toneel gaan verlaten. Eigenlijk is de BMW 4 serie de vergelijkbare versie van de 6 serie, waarbij de 6 serie door zal gaan in een nieuwe vorm, namelijk als BMW 8 serie.

Bestond de 8 serie dan nog niet? Jawel, je kent hem wel, de BMW 8 serie, vanaf 1989 in productie geweest voor maar liefst 10 jaar. Een BMW met omhoog klappende koplampen die bijna een icoon van de jaren 90 is te noemen. Met de komst van de nieuwe 8 serie staat er, net als destijds met de nieuwe 6 serie een compleet nieuwe auto.

BMW 8 Series

En wat voor auto, het lijkt op een combinatie tussen het jaren 90 pop icoon en deze luxe BMW 6 Cabrio die bij Kuil Banden staat. Resulterend in een zeer strakke coupe die zich met recht een opvolger van zowel de 6 serie als de 8 serie mag noemen!

BMW 8 serie

BMW 8 serie, bron BMW.com

 

 

You may also like...