BMW M5 bij Kuil Banden

  • akrapovic-uitlaat-bmw-m5
  • bmw-m5-groningen-kuil-banden
  • bmw-m5-kuil-banden-groningen
  • bmw-m5-michelin-kuil-banden

Een BMW M5 zie je niet iedere dag, en zeker niet in deze uitvoering. De uitlaat die onder deze auto zit is van Akrapovic, een toonaangevend bedrijf op het gebied van uitlaten voor high performance auto’s en motoren. De uitlaten van dit Sloveense bedrijf vindt je onder een Lamborghini, Porsche, Ferrari of McLaren, maar ook onder de AMG versies van Mercedes en onder de M uitvoeringen van BMW. De uitlaten zijn niet alleen gemaakt om uitlaatgassen weg te voeren maar gericht op het verhogen van de prestaties én het maken van een mooi geluid! Want als een auto als deze M5 je straat in rijdt, wil je wel op tijd een seintje krijgen waar je moet kijken!

Bij Kuil Banden is deze BMW M5 op bezoek voor een setje nieuwe Michelin autobanden om deze zomer weer mooie kilometers te maken. Onder zo’n auto doe je niet zomaar iedere band en laat je al helemaal niet zomaar een monteur ze eronder zetten. Onder de motorkap zit een 4.4 liter V8 motor die standaard goed is voor 560PK, wel fijn om te weten dat je banden deze kracht goed op de weg over kunnen brengen. Michelin heeft een rijke ervaring in de racerij. Zo heeft Michelin bijvoorbeeld speciale banden gemaakt voor de Bugatti Veyron die een snelheid van meer dan 400km/uur aan kunnen onder een gewicht van 2 ton.

Deze M5 bij Kuil Banden in Groningen is met zijn wrapping, zwarte velgen, rode remklauwen en Akrapovic uitlaatsysteem alles wat je van een M5 verwacht en eigenlijk nog beter dan dat!

 

bmw-m5-michelin-kuil-banden bmw-m5-kuil-banden-groningen bmw-m5-groningen-kuil-banden akrapovic-uitlaat-bmw-m5

You may also like...