Jeep Grand Cherokee velgen spuiten

  • jeep-grand-cherokee-velgen-groningen
  • jeep-grand-cherokee-velgen-spuiten-kuil-banden
  • jeep-grand-cherokee-velgen-spuiten

jeep-grand-cherokee-velgen-spuiten-kuil-banden
Aan Kuil Banden de eer: Jeep Grand Cherokee velgen spuiten, en wat een resultaat is het geworden.

 

De Jeep Grand Cherokee is de grotere versie van de bekende Jeep Cherokee, waarvan de eerste twee exemplaar absoluut klassiekers zijn geworden. Deze versie is de 3e generatie en is gebouwd van 2005 tot 2010. Een leuk feitje van deze uitvoering, het was de eerste Jeep met DVD speler voor de passagiers achterin! Maar ook meer technische aanpassingen kwamen met de derde versie, waarmee deze Jeep zich meer positioneerde als on-road luxe auto dan een of-road jeep. Motorisch wordt deze auto die bij Kuil Banden was voor een velgen reparatie, aangedreven met een 5,7 liter V8. Veel van deze Jeeps hebben deze motor, maar het vermogen kan verschillen. Na 2009 hebben de auto’s met de V8 er 27PK bij gekregen!

De 4e generatie Jeep Grand Cherokee is inmiddels sinds 2011 al in productie en nog steeds het recente model dat je in de showroom vindt. Hoewel Jeep om de paar jaar met een nieuwe uitvoering komt, meest recente de 2017 Trackhawk met 707PK!, gaan we binnenkort toch uitkijken naar die 5e generatie. En dat de 5e generatie iets bijzonders wordt mag duidelijk zijn.

Jeep Grand Cherokee 5e generatie 2018 of 2019

Het jaar weten we nog niet zeker maar de Jeep Grand Cherokee 5e generatie gaat een prachtige combinatie worden. De basis voor de nieuwe Jeep Grand Cherokee zou namelijk zomaar die van de Alfa Romeo Stelvio SUV kunnen zijn. Het design zal niet dramatisch veel veranderen aangezien de Grand Cherokee een grote groep liefhebbers heeft en er, om heel eerlijk te zijn, eigenlijk niet veel mis mee is. Zoals het er nu naar uitziet kun je eind 2018 of begin 2019 gewoon een nieuwe, strakke, dikkere, modernere en waarschijnlijk snellere Grand Cherokee verwachten. We kijken er in ieder geval naar uit om tegen die tijd de eerste Grand Cherokee bij Kuil Banden welkom te mogen heten!

 

 

jeep-grand-cherokee-velgen-groningen

jeep-grand-cherokee-velgen-spuiten-kuil-banden

jeep-grand-cherokee-velgen-spuiten

You may also like...