Subaru Impreza op nieuwe lichtmetalen velgen van OZ

subaru-impreza-oz-velgen

Bij Kuil Banden op nieuwe lichtmetalen velgen gezet, deze Subaru Impreza. Velgen van OZ passen heel goed bij het rally karakter van de Impreza. Want dat is toch eigenlijk waar we de Impreza van kennen en waarom de Impreza een auto is die een speciaal plekje verdient.

Subaru Impreza en rally, onlosmakelijk verbonden

Waarbij de Subaru Impreza bij introductie in 1992 in de ogen van sommigen niet meer was dan een sedan of een hatchback om van A naar B te gaan, veranderde alles in 1994. Toen de Subaru Impreza WRX in 1994 in de showroom kwam, rechtstreeks afgeleid van de rally uitvoeringen die in 1995 de wereldtitel rallyrijden pakte, was er een statement gemaakt rondom de Impreza.

Men leerde de Impreza kennen als een extreme auto waarbij een kleurencombinatie van helblauw met gouden velgen geen uitzondering was. Ook deze rode Impreza op witte OZ velgen misstaat zeker niet. De grote lampen in de bumper, de luchtinlaat op de motorkap en de belettering op de zijkant, bij de Impreza maakt dit de auto alleen maar mooier en benadrukt het het rally sentiment!

subaru-impreza-1-kuil-banden

You may also like...