Toyota Tundra op nieuwe velgen!

  • fuel-velgen-groningen
  • toyota-tundra-fuel-velgen
  • toyota-tundra-groningen-kuil-banden
  • toyota-tundra-kuil-banden

toyota-tundra-kuil-banden toyota-tundra-groningen-kuil-banden toyota-tundra-fuel-velgen fuel-velgen-groningenToyota is bij veel mensen bekend vanwege de oersterke auto’s die zij maken en dan met name de off road wagens. De twee grote voorbeelden zijn de Toyota Landcruiser en de Toyota Hilux. Deze laatste kennen de Top Gear kijkers natuurlijk van de aflevering waarin geprobeerd wordt er een kapot te krijgen. Maar zelfs na van een gebouw gegooid, in brand gestoken en in zee gestaan te hebben, blijft de auto het doen! Zowel de Landcruiser als de Hilux worden al sinds ongeveer halverwege de vorige eeuw gebouwd en sinds het eind vorige eeuw, begin deze eeuw hebben ze er een broertje bij; de Toyota Tundra.

Alles aan de Toyota Tundra is Amerikaans, de auto is Toyota’s eerste full size pick up truck en wordt in Amerika gebouwd. Zelfde de velgen die we onder deze auto gezet hebben, komen uit Amerika.

De auto komt met 6 of 8 cilinders onder de motorkap, (nog) geen downsizing hier. En dat ook deze auto echt thuis hoort in het rijtje met Hilux en Landcruiser is vorig jaar bewezen, een Amerikaanse automobilist had toen de kilometerteller op 1 miljoen mijl staan, zeg een 1,6 miljoen kilometer!

Wij van Kuil Banden wensen de eigenaar nog Tegelzetbedrijf Eling veel mooie kilometers toe met deze prachtige lichtmetalen velgen onder zijn Tundra!

You may also like...