WA verzekering, je zult er toch 1 moeten kiezen!

WA verzekering, als je een auto hebt dan weet je wat het is. De belangrijkste verzekering voor iedere automobilist, want deze autoverzekering zorgt ervoor dat jij niet je leven lang in de schulden beland na een ongeval. De WA verzekering is dan ook niet zomaar iets om even makkelijk over te doen. Kies voor een goede WA verzekering en kijk goed naar de voorwaarden. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de WA verzekering voor je auto?

WA verzekeringen, hier moet je op letten:

  1. Premie, je wilt natuurlijk niet teveel betalen, maar let op meer dingen dan alleen de prijs!
  2. Dekking, in de basis is dit bij iedere verzekeraar gelijk, toch verzekeren sommigen extra’s zoals eigen schade.
  3. Eigen risico, een lage premie per maand is mooi, maar als je bij schade de eerste 150 euro aan schade zelf moet betalen is misschien een iets hogere premie toch beter.
  4. No claim korting, je krijgt bij verzekeringen een korting als je nooit schade claimt, per verzekeraar kan dit verschillen.
  5. Wat doet een verzekeraar voor jou? Bij sommige wordt je, als je zelf slachtoffer bent van een verkeersongeval, niet geholpen je schade te claimen.

Kortom, een WA verzekering uitzoeken is belangrijk en er komt veel bij kijken. Je kan je niet voldoende verdiepen in dit onderwerp voordat je gericht een keuze maakt voor een bepaalde verzekeringsmaatschappij. Op internet zijn er websites die hier hulp bij bieden, een goed voorbeeld is WAverzekering.com. Lees hier alles wat van belang is om tot een goede keuze te komen!

 

You may also like...