Autobanden van Vredestein

vredestein-banden

Een van de meest betrouwbare bandenmakers die wij kennen is Vredestein. Dit Nederlandse bedrijf werd al in 1908 opgericht en is in de tussentijd uitgegroeid tot een wereldwijd opererende bandenleverancier. Hoewel ze inmiddels een onderdeel zijn van het Indiaanse bedrijf Apollo Tyres zit het hoofdkantoor nog altijd in Amsterdam en wordt de meerderheid van de ruim zes miljoen banden die ze jaarlijks maken in Enschede geproduceerd. De Vredestein banden staan niet alleen bekend om hun lange levensduur, maar ook om het fraaie ontwerp. Hiervoor heeft de bandenmaker de Italiaanse ontwerper Giorgetto Giugiaro in de hand genomen. Deze designer was ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het ontwerp van de eerste VW Golf, VW Polo en VW Passat en de legendarische DeLorean die door de film Back To The Future bekend werd. Wist je trouwens dat dit bedrijf ook fietsbanden maakt en dat onder meer Erik Breukink en Leontien van Moorsel met deze fietsbanden grote successen wisten te behalen?

Vredestein banden kopen bij Kuil

De samenwerking tussen deze Nederlandse leverancier en Kuil Banden in Groningen is uitstekend. We hebben in ons vaste aanbod niet voor niks veel modellen van deze bandenmaker opgenomen. Dit gaat zowel op voor autobanden als voor tractorbanden. We hebben ook een groot aanbod tweedehands banden. Vooral voor de landbouwsector kan dit interessant zijn omdat de prijs een stuk lager ligt. Daarnaast kun je wat betreft de autobanden van Vredestein onder meer kiezen uit:

  • All season banden
  • Winterbanden
  • Zomerbanden

Bekende modellen snel beschikbaar

Bekende modellen van het Nederlandse bandenmerk zijn bijvoorbeeld de Quatrac, Snowtrac, T-Trac, Sporttrac en Wintrac series. Kom gerust eens langs bij Kuil Banden voor advies op maat. Dit gaat natuurlijk ook op voor agrariƫrs die op zoek zijn naar nieuwe of tweedehands tractorbanden. Wij helpen graag bij het vinden en leveren van de beste producten.

You may also like...