Banden wisselen en kosten laag houden

winterbanden-met-stalen-velg

Het banden wisselen kan kosten met zich meebrengen die bij sommige andere aanbieders behoorlijk oplopen. Bij Kuil Banden weet je zeker dat dit niet het geval is. Hier houden we de prijzen namelijk eerlijk en daarom zo laag mogelijk. Wanneer je op zoek bent naar het adres om winterbanden te wisselen of juist de zomerbanden onder de auto te zetten kun je daarom perfect rekenen op Kuil Banden in Groningen. Door het wisselen van de autobanden aan een professional uit te besteden weet je zeker dat de banden er perfect recht onder komen te staan. Dit kan slijtage voorkomen en daardoor kosten in de toekomst besparen. Ook zorgen we voor het schoonmaken en in de wax zetten van de wielen.

Kosten voor banden wisselen verschilt per auto

Het is lastig om een exact bedrag te geven wanneer het aankomt op de kosten voor het wisselen van autobanden. Dit komt omdat er veel factoren meewegen, zo kan de prijs voor stalen- of lichtmetalen velgen bijvoorbeeld verschillen. De prijs voor een bandenwissel op velg is vaak net wat anders per auto. In alle gevallen gaat echter op dat bij Kuil voor banden wisselen de kosten zo laag mogelijk zijn. Bijkomend voordeel is dat je ook direct gebruik kunt maken van ons bandenhotel in Groningen. Hier slaan we de winter- of zomerbanden op zodat ze in perfecte staat weer kunnen worden gemonteerd als het juist seizoen is aangebroken.

De apparatuur waarmee een band gemonteerd wordt, bepaald naast vakmanschap van de monteur, in grote maten de kwaliteit. Goede machines beperken de kans op schade aan wielen of auto en een goed uitgebalanceerde band, gaat veel langer mee dan een band die slecht of niet uitgebalanceerd wordt. Bij Kuil investeren we in machines en mensen. Onze monteurs volgen altijd de laatste cursussen en onze machines worden regelmatig vernieuwd om de nieuwste techniek te kunnen gebruiken. Doordat we jaarlijks duizenden banden monteren, kunnen we continu verbeteren zonder dat de prijs omhoog hoeft. En dit is dan weer een voordeel voor jou als klant!

Nieuwe autobanden van de beste merken op voorraad

Niet alleen de prijs voor een bandenwissel op velg is bij ons laag, maar ook de aanschaf van een nieuw setje autobanden is bij Kuil erg voordelig. Kies bijvoorbeeld uit all season, zomer- of winterbanden van de volgende topmerken:

  • Nexen
  • Michelin
  • Continental
  • Vredestein
  • Hankook
  • Goodyear

Een bijkomend voordeel is ons enorme assortiment van banden die direct klaar liggen. Mocht bij de bandenwissel blijken dat je een band hebt met schade of te weinig profiel, dan hoef je geen week te wachten maar lossen we het direct op.

 

 

 

You may also like...