Beste winterbanden van 2019 aanschaffen?

kuil-banden-winterbanden-test

Nu de winter weer voor de deur staat is het voor veel automobilisten tijd om over te schakelen van zomer- naar winterbanden. Wanneer je nieuwe exemplaren nodig hebt dan wil je natuurlijk kiezen voor de beste winterbanden van 2019. Gelukkig kun je bij Kuil Banden rekenen op de kennis van experts. Zij volgen de laatste en beste tests, maar nemen ook de ervaringen van onze klanten mee in de beoordeling van de banden. Per auto kan het natuurlijk verschillen welke band de beste keuze is en uiteraard weegt ook je budget hierin mee. Onze experts gaan graag met je in gesprek om te bepalen wat voor jou de beste winterbanden van 2019 zijn zodat je ook met een veilig gevoel in winterse omstandigheden de weg op kunt.

Beste winterbanden van 2019 uit de tests

Onder meer de Nederlandse ANWB en de Duitse ADAC doen jaarlijkse meerdere bandentesten. Ze kijken hierbij niet alleen naar de beste zomerbanden en de beste all-seasonbanden, want ook de beste winterbanden van 2019 komen aan bod. Onze experts houden al deze informatie scherp in de gaten maar gaan niet blind af op de testresultaten. We laten onze beeldvorming ook bepalen door onze eigen ervaringen en die van onze klanten. Doordat wij de beste merken in ons aanbod hebben kunnen we bovendien altijd snel leveren en veel keuze aanbieden. Dit zijn onder andere de volgende fabrikanten van autobanden:

  • Michelin
  • Dunlop
  • Goodyear
  • Bridgestone
  • Kleber
  • Nexen

Laat je informeren over de beste band voor jou

Onder meer de soort auto, het rijgedrag en het aantal kilometers die je gemiddeld aflegt zijn van belang voor de keuze voor de beste winterbanden van 2019. Voor veel automobilisten zal dit verschillen en daarom geven we graag advies op maat. Kom gerust een keer langs bij Kuil in Groningen of bel voor meer informatie.

 

 

 

You may also like...