Caravankeuring Haren, een geslaagde dag!

caravankeuring-haren-2017

De caravankeuring is Haren is een terugkerend event waarbij Kuil Banden samen met brandweer en politie caravanbezitters helpt om veilig met de caravan op vakantie te kunnen. De caravan wordt tijdens deze dag op zeer veel punten gecontroleerd waarbij Kuil Banden natuurlijk de caravanbanden inspecteert. Ook dit jaar kwamen er weer banden voorbij waarvan we met enige zekerheid konden zeggen, dát zou een klapband kunnen geven. Één band spande echter de kroon, dat was het reservewiel van een 40 jaar oude caravan die waarschijnlijk net zo oud als de caravan zelf is. De band had zelfs nog van die witte zijkanten, oftewel White walls! Dat die je niet vaak en deze band had zeker weten problemen gegeven mocht bij een lekke band het reservewiel gemonteerd worden.

klassieke-caravan

Foto van een klassieke caravan.
foto:
Jorbasa Fotografie, Flickr, License:
https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/

Caravankeuring in Haren, goed voorbereid voor de vakantie!

Kuil Banden heeft door zijn grote eigen voorraad in ons pand in Groningen altijd caravanbanden in alle maten en van alle bekende merken voorradig. Op de caravankeuring in Haren neemt onze mobiele montage auto alle type caravanbanden in vrijwel alle maten mee. Mocht een caravanband te oud zijn of lek, dan kan deze direct vervangen worden. De caravan keuring in Haren is eigenlijk ieder jaar een succes waarbij slimme vakantiegangers hun caravan op één vaste dag in het jaar helemaal gecheckt én klaar hebben staan voor de vakantie!

Ook je caravan laten keuren?

Caravankeuring in Haren gemist? Je kan nog steeds bij Kuil Banden je caravan of camper laten keuren op een moment dat jouw uitkomt. Bekijk hier alles over de caravan keuring of neem contact op via 050 404 1695.

caravankeuring-kuil-banden-haren-2017

You may also like...