Hankook winterbanden aanschaffen?

hankook-winterbanden

Hankook is niet voor niks één van de snelst groeiende bandenfabrikanten. Kiezen voor de kwalitatief hoogwaardige Hankook winterbanden is iets wat steeds meer mensen in Nederland doen. Het bedrijf staat bekend om de innovatie en goede prijs voor hoge kwaliteit en ze verkopen goed in meer dan 180 landen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft inmiddels meer dan 21.000 werknemers wereldwijd en is het zevende grootste bandenbedrijf in de wereld. Ze richten zich niet alleen op de automarkt, maar verkopen ook banden voor onder andere vrachtauto’s, campers en caravans en voor de racesport. Wanneer we kijken naar de verschillende tests dan valt op dat voor de prijs die Hankook vraagt, de autobanden vrijwel zonder uitzondering uitstekend scoren.

Waarom Hankook winterbanden kiezen?

Wanneer je ook in de winter veilig de weg op wilt is het verstandig om te kiezen voor winterbanden. Dit komt omdat deze banden zorgen voor meer grip onder winterse omstandigheden en betere performance leveren bij koud weer. De Hankook winterbanden, zoals de Hankook iCept RS banden, kan voor jou de beste keuze zijn, afhankelijk van hoe en hoe vaak je je auto gebruikt. De prijs-kwaliteit, de slijtvastheid en de grip van deze banden komt namelijk uitstekend uit de vele uitgevoerde tests. Dit gaat wel iets ten koste van het rijcomfort.

Advies op maat ontvangen bij Kuil

Omdat elke winterband zijn eigen voor- en nadelen heeft en natuurlijk met een prijskaartje komt kan het lastig zijn om de beste band voor jouw auto te vinden. Gelukkig helpen we je daar bij Kuil graag bij. We geven eerlijk advies en adviseren gerust een goedkopere band als dat voor jou beter is. Handig is bovendien dat we een bijzonder grote voorraad hebben en je daarom snel kunnen helpen. Dit gaat onder andere op voor banden van de volgende merken, naast Hankook:

  • Michelin
  • Pirelli
  • Vredestein
  • Bridgestone
  • Continental
  • GoodYear

 

You may also like...