Op zoek naar bandenhotel in Drenthe?

bandenhotel drenthe

Voor wie op zoek is naar een bandenhotel in Drenthe is het zeker de moeite waard om eens te bekijken wat Kuil Banden voor je kan betekenen. Kuil is weliswaar gevestigd in Groningen, maar dit is op een korte rijafstand van het grootste gedeelte van Drenthe. Door de lage prijzen en de uitstekende service is dit een uitstekende optie wanneer je een bandenhotel in Drenthe en omstreken zoekt. Handig is dat je bij Kuil voor vrijwel alles rondom autobanden en velgen terecht kan. Wanneer je de banden opslaat kun je bijvoorbeeld direct een wintercheck laten uitvoeren. Ook de banden laten wisselen en de velgen repareren of richten is natuurlijk mogelijk bij Kuil Banden. Voor nieuwe autobanden hoef je ook niet te zoeken naar een ander bedrijf.

Uitstekende alternatief voor bandenhotel in Drenthe

Kuil in Groningen zorgt ervoor dat de temperatuur in de autobandenopslag zo gunstig mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat het rubber van de banden niet uitdroogt en dat de autoband zo lang mogelijk mee gaat. Door te kiezen voor dit alternatief van een bandenhotel in Drenthe zorg je er dus voor dat je banden op de best mogelijk manier worden opgeslagen in de winter- of zomermaanden. En zo bespaar je thuis een hoop ruimte! De kosten voor winterbanden wisselen en opslag is bij Kuil Banden bovendien en stuk lager dan bij veel van onze concurrenten. Qua prijs-kwaliteit staan wij niet voor niks aan de top in de regio.

Profiteer van extra diensten bij bandenwissel

Als je de banden niet alleen wilt opslaan, maar ook wilt laten wisselen bij Kuil dan kun je ook rekenen op deze diensten:

  • Wassen en in de wax zetten van de wielen om vuil en vocht buiten te houden
  • Nabalanceren van de autobanden zodat ze perfect recht op de velg staan

Neem contact op met onze medewerkers om jouw bandenwissel in te plannen of direct een plekje in ons bandenhotel te reserveren.

 

You may also like...