Vrachtwagen banden, ze liggen klaar als je ze nodig hebt

vrachtauto-banden-kopen

De vrachtwagen banden vormen een essentieel onderdeel van een truck. Het is zeer belangrijk om dit te allen tijde op orde te hebben om ongelukken en mogelijk verlies van inkomsten door stilstand te voorkomen. Het kan echter nogal een investering zijn om vrachtwagen banden te kopen. Zeker wanneer je een wagenpark hebt met meerdere trucks. Bij Kuil Banden hebben we daar iets handigs op bedacht. Door vooraf een grotere hoeveelheid truckbanden bij ons aan te schaffen bespaar je niet alleen op de totale uitgaven, je krijgt een hoge korting en de banden kunnen gewoon bij ons in de opslag liggen. Zo kun je altijd rekenen op onze service en op de nieuwe banden op het moment dat je ze nodig hebt.

Andere voordelen van vrachtwagen banden kopen bij Kuil Banden

Bij Kuil staan we graag met persoonlijk advies voor je klaar. De bandenexperts komen daarom gerust bij je langs om het wagenpark van je bedrijf te bekijken. We kunnen samen uitrekenen wat de meest voordelige manier is om de truckbanden in te kopen. De slijtage kan bijvoorbeeld aan de hand van het aantal gereden kilometers worden ingeschat en op basis daarvan kan het aantal in te kopen banden voor de beste prijs worden geadviseerd. Onze mensen hebben verstand van zaken en kunnen ook helpen bij het berekenen van de laagste brandstofkosten en de banden die daarbij horen. Want uiteindelijk gaat het niet om de bandenprijs maar de prijs per kilometer. Deze prijs kan een stuk lager worden met een brandstof-beparende band, die ook nog eens een goede slijtvastheid heeft.

Voorkom stilstand van je vrachtwagens

Bij een gestrande truck door slechte of versleten vrachtwagen banden heeft niemand baat. Bij Kuil geven we daarom graag advies op maat zodat alle voertuigen in je wagenpark van de beste banden zijn voorzien. Dit gaat ook op voor bijvoorbeeld de volgende aanverwante zaken, naast de truckbanden zelf:

  • Het coveren van banden
  • Repareren van de velgen
  • Montage van de banden
  • 24/7 pechservice
  • Haal- en brengservice
  • Uitlijnen
  • Wagenparkcontrole
  • Door middel van de wagenparkcontrole worden banden met te lage spanning of met schade er meteen uitgehaald, waardoor je vele malen langer met je banden kunt doen.

You may also like...