Vredestein promofilm

Vredestein is altijd erg goed in het presenteren van de autobanden. De keuze voor de de auto’s, denk aan; Ferrari, Rolls Royce, Porsche en Mercedes, sluit perfect aan bij het design van de banden. Sinds 1997 is Giugiaro Design, een Italiaans ontwerp bureau verantwoordelijk voor het ontwerp van de banden. Samen met de ingenieurs van Vredestein komen ze tot een symbiose van veiligheid en design, iets wat je niet veel ziet in de bandenbranche en wat Vredestein een uniek merk maakt. Logisch dat er binnen Vredestein veel aandacht besteed wordt aan de presentatie van de banden. Zoals eerder al genoemd worden de autobanden in de pers foto’s getoond onder exclusieve auto’s. En in de promo films wordt gebruik gemaakt van modellen en technici die bij wijze van spreken net zo goed een hele speelfilm ervan hadden kunnen maken.

Vredestein Promofilm

In de promofilm voor de Vredestein Quatrac 5 is de aandacht die Vredestein in de presentatie steekt, goed te zien. De film is bekroond met een Gold Award bij het World Media Festival in Hamburg.

In de andere promotiefilm, voor de Vredestein Snowtrac 5 zie je hetzelfde verhaald als in de film voor de Quatrac 5, maar dan van de andere kant bekeken, door de ogen van de fotograaf. En in deze film geen mercedes in de hoofdrol maar een Audi. Geen koffiezaakjes hier, maar een prachtig Alpenlandschap in Oostenrijk. En voor wie wel eens met de Snowtrac winterbanden in Oostenrijk geweest is, is de grip die deze winterbanden bieden, herkenbaar. Sneeuw, ijs of water op de weg, je merkt dat de Vredestein Snowtrac het aan kan.

 

You may also like...