Wat zijn de beste all season banden?

all-seasonbanden-montage

Vooral voor mensen die niet bijzonder veel rijden kan het aanschaffen van all season banden een uitstekende keuze zijn. Op deze manier hoeft er namelijk niet om het half jaar van banden te worden gewisseld. Dit zorgt niet alleen voor kostenbesparing, maar ook voor een tijdsbesparing. Wanneer je op zoek bent naar de beste all season banden dan hangt het van je auto en natuurlijk van je rijgedrag af wat het beste product is. Sommige banden zijn slijtvaster dan anderen, terwijl bij de een de eigenschappen als zomerband bijvoorbeeld beter zijn dan die als winterband. Het is voor iedere automobilist de vraag wat exact de beste banden zijn, maar daar kunnen we bij Kuil Banden gelukkig bij helpen.

Beste all season banden van 2018

Wanneer we kijken naar de test van de ANWB om de beste all season banden van 2018 te vinden dan steken vier modellen boven de rest uit. Dit zijn:

  • Continental AllSeasonContact
  • GoodYear Vector 4Season Gen-2
  • Nokian Weaterproof
  • Nexen B blue 4 season

Het gaat echter voor al deze producten op dat ze niet zo goed rijden als zomerbanden en niet zoveel grip in de winter bieden als winterbanden. Ze geven daarentegen een uitstekende middenweg die voor veel automobilisten meer dan voldoende zal zijn. Het 3PMSF-symbool op deze banden wil zeggen dat ze ook in wintersportlanden worden goedgekeurd.

Laat je adviseren bij Kuil Banden

Zoals eerder te lezen viel, is het niet eenvoudig om voor elke situatie en type automobilist de beste banden voor alle seizoenen aan te raden. Wij geven daarom bij Kuil Banden graag persoonlijk advies op basis van jouw situatie. Zo leveren we de beste soort banden die specifiek bij jou passen. Dit kan niet alleen kosten besparen, maar het zal  er ook voor zorgen dat je onder alle omstandigheden veilig de weg op kunt met jouw banden.

You may also like...