Winterbanden VW up! Kuil Banden!

winterbanden-volkswagen-up

De compacte VW up! is één van de best verkopende auto’s in Nederland. Dit komt natuurlijk door de veelzijdigheid van de auto en door de scherpe prijs waarvoor ze kunnen worden aangeschaft. Daarnaast is het kwalitatief een uitstekende auto en is hij aardig zuinig. In de wintermaanden is het van belang om winterbanden onder de VW up! te plaatsen. Dit omdat winterbanden zorgen voor veel betere grip in winterse omstandigheden. Er zit meer profiel onder deze winterbanden en dit kan ongelukken voorkomen wanneer er sneeuw of ijs ligt. Welke variant van de VW up! je ook hebt, in alle gevallen kun je bij Kuil Banden de beste zomer, all season en natuurlijk winterbanden scoren. Voor zowel de reguliere uitvoering als de cross-up! de E-up! en de up! GTI hebben wij een aardige voorraad en kunnen we snel en voordelig leveren.

Meest voorkomende maten van winterbanden VW up!

Er zijn verschillende maten banden die onder de VW up! passen. De meest voorkomende maten als het aankomt op winterbanden van de VW up! zijn de volgende:

  • 185/55 R15
  • 185/50 R16
  • 165/70 R14
  • 165/65 R15

Het is natuurlijk essentieel om de juiste band bij de juiste velg te hebben. De experts bij Kuil kunnen je daarbij uitstekend helpen.

Kies de juiste band voor jouw omstandigheden

Daarnaast staan we bij Kuil Banden graag voor je klaar om je te adviseren over welk merk en model winterbanden voor jou de beste keuze zijn. Elke band heeft weer zijn eigen specifieke voor- en nadelen die bij je situatie aan kunnen sluiten. Sommige banden bieden meer grip maar slijten daardoor wel wat sneller en zijn dus geschikt voor mensen die vrij weinig rijden. Andere slijtvastere banden adviseren wij aan mensen die veel kilometers maken in hun VW up!. Voor advies op maat kun je in alle gevallen rekenen op Kuil!

 

 

You may also like...