Besparen door aanschaf gebruikte tractorbanden

gebruikte-tractorbanden-kuil-groningen

De kosten voor banden van tractoren en andere landbouwvoertuigen kan aardig oplopen. Het is daarom zeker het overwegen waard om voor gebruikte tractorbanden te gaan. Bij Kuil Banden hebben we niet alleen een grote voorraad nieuwe banden, maar ook veel gebruikte exemplaren. De besparing kan flink oplopen, omdat de gebruikte tractorbanden die wij aanbieden tot wel 75% goedkoper zijn dan gloednieuwe exemplaren. Zeker wanneer je bijvoorbeeld binnenkort een nieuwe tractor gaat kopen, of wanneer het om een machine gaat die maar af en toe in gebruik is, kan het kopen van gebruikte banden de beste keuze zijn. Handig is dat deze producten bij Kuil Banden uit voorraad leverbaar zijn zodat je er direct gebruik van kunt maken.

Vrijwel alle maten gebruikte tractorbanden te koop

Wij hebben één van de grootste voorraden gebruikte en nieuwe tractorbanden van Nederland. Onder meer van de volgende topmerken hebben wij direct veel modellen banden beschikbaar:

  • Michelin
  • Trelleborg
  • Vredestein
  • Bridgestone
  • Continental
  • Goodyear
  • Taurus

Wij leveren deze producten al sinds 1989 en hebben diverse experts in dienst die graag meedenken over de beste banden voor jouw machine. We geven graag een persoonlijke offerte en advies zodat je met het beste mogelijke materiaal weer het land op kan. Handig is dat we veel verschillende maten op voorraad hebben zodat we vrijwel iedereen direct van dienst kunnen zijn.

Mobiele montagepunten om je snel weer op weg te helpen

De montage van de nieuwe of gebruikte tractorbanden kunnen we op locatie doen. We helpen 24 uur per dag en 7 dagen per week en hebben mobiele montagepunten. Ook wanneer je onverwachts stil komt te staan met je machine zijn wij van Kuil er hierdoor snel bij om de banden te vervangen of te repareren.

You may also like...