Vredestein Traxion Optimall VF tractorbanden, eerste levering van NL

vredestein traxion optimall VF tractorbanden

Vredestein Traxion Optimall VF, voor het eerst geleverd in Nederland door Kuil Banden! En dit zal zeker niet de laatste zijn. De Vredestein Traxion Optimall VF is dé tractorband met het hoogste contactvlak mede door de laagste bandenspanning. Traxion Optimall heeft een loopvlak dat gegarandeerd goede prestaties biedt, dit hebben we gezien bij de Traxion+ en Traxion XXL. Hier komt dus bij dat de Vredestein Traxion Optimall VF met een minimale bandenspanning van 0.6 bar kan rijden. En zoals we inmiddels weten komt die lage bandenspanning de bodem, brandstofverbruik en productiviteit ten goede. Het belangrijkste is misschien nog wel de bodem, door bodemverdichting tegen te gaan, blijft de bodem gezond wat resulteert in een hogere opbrengst.

De Vredestein Traxion Optimall VF is geen marketing stunt om meer tractorbanden te verkopen, het is een bewezen concept. Onderzoeksinstituut DLG ging deze banden testen ten opzichte van andere premium tractorbanden en kwam tot zeer overtuigende conclusies. De bandentest was uitgevoerd met een tractor met meer dan 400PK.

  • 5.5% minder last van slippende wielen
  • een brandstofbesparing van maar liefst 7%
  • per 100 hectare werkoppervlak kan een besparing van 162 euro bereikt worden
  • door de F+ technologie kan de band met een tot 25% lagere bandenspanning gebruikt worden ten opzichte van andere tractorbanden

Wil je de Vredestein Traxion Optimall VF tractorbanden in actie zien? Bekijk dan deze video!

You may also like...