Zomercheck Groningen

Vanaf mei ben je weer van harte welkom voor de gratis zomercheck voor je auto. Wil je je auto gratis laten checken op belangrijke punten die in de winter het zwaar te verduren hebben gehad en in de zomer problemen kunnen geven? Meld je nu aan voor de zomercheck Groningen bij Kuil Banden.

Zomercheck auto uit laten uitvoeren

Het is verstandig om je auto periodiek te laten controleren. Dit voorkomt dat je met pech langs de weg komt te staan en door regelmatig onderhoud kan slijtage geminimaliseerd en vervanging van auto onderdelen voorkomen worden. Je kunt een snelle check uit laten voeren op de belangrijkste auto onderdelen tijdens de zomercheck en wintercheck. Ook is de APK keuring een periodieke controle die je een indruk geeft van de staat van je auto. De kleine beurt en grote beurt is ook een controle, bij deze onderhoudsbeurten worden ook vloeistoffen ververst en kleine reparaties uitgevoerd. De zomercheck en wintercheck auto zijn dus geen vervanging voor het normale onderhoud. Mocht er dringend iets aan je auto gedaan worden dan zal de APK keurmeester of monteur je hier uiteraard van op de hoogte brengen.

Aanmelden voor de zomercheck auto

Aanmelden voor de zomercheck bij Kuil Banden in Groningen is erg eenvoudig. Bel 050 404 1695 of stuur een email naar onze werkplaatschef Paul via garage@kuil.nl. Paul kan direct jouw zomercheck inplannen.

You may also like...