Audi Q5 op Vörsteiner velgen

audi-q5-vorsteiner

Audi Q5 op Vörsteiner velgen maken deze auto helemaal af, de velgen passen perfect bij de zwarte accenten van de auto.

Vörsteiner is een prachtig velgen merk. De innovatie en afwerking van de lichtmetalen velgen is werkelijk perfect. Zo ook bij deze Vörsteiner V-FF 103 velgen die we bij Kuil Banden onder deze Audi Q5 hebben gezet. De Vörsteiner V-FF 103 is een 5 spaaks velg met een strak en elegant design. Verkrijgbaar in inchmaat 19, 20 en 21 met een breedte tussen de 8,5 en 11, is deze velg alleen weggelegd voor de grotere auto’s. Dit zie je ook het aantal boutgaten, sorry 4 boutgaat auto’s, deze is er alleen in 5 gaats! De Vörsteiner V-FF 103 is er alsnog voor een breed scala aan auto’s, denk aan Lamborghini, Porsche, Audi, VW, Mercedes, BMW en Ford. Informeer voor beschikbaarheid voor jouw auto.

Afwerking Vörsteiner V-FF 103 velgen

De Afwerking van de Vörsteiner V-FF 103 is, zoals eerder al besproken, echt perfect. Bovendien heb je keus in veel verschillende uitvoeringen:

  • MERCURY SILVER
  • PATINA BRONZE
  • TITANIUM MACHINE
  • CARBON GRAPHITE
  • MYSTIC BLACK

Er zijn zelfs meerdere uitvoeringen op aanvraag mogelijk! Een mooi detail is de beschikbaarheid van een rode naafdop. Vörsteiner laat hiermee zien dat het echt tot het uiterste gaat voor een goede combinatie van auto en velgen.

audi-q5-vorsteiner audi-q5-vorsteiner-zijkant audi-q5-vorsteiner-black audi-q5-216-40-r21

You may also like...