Audi S4 velgen spuiten

  • audi-a4-kuil-banden
  • audi-a4-velgen-reparatie
  • audi-a4-velgen-spuiten

Audi S4 velgen spuiten gebeurt bij Kuil Banden op onze velgen reparatie afdeling. De velgen worden bij velgen spuiten eerst helemaal schadevrij gemaakt, denk aan stoeprand schade verwijderen en krassen en andere oneffenheden wegschuren. De velgen worden in de primer gezet en vervolgens gaan we de velgen spuiten in de gewenste kleur. Iedere kleur kunnen we zelf mengen waardoor je altijd de originele kleur hebt. Op deze manier worden de velgen weer helemaal als nieuw.

De zomer is een goed moment om je velgen te laten spuiten, in de zomer hebben velgen minder zware weersomstandigheden te verdragen waardoor je lekker lang plezier hebt van schone, nieuwe velgen. Wanneer je twee sets velgen hebt, voor winter en zomer, dan kan het handig zijn in de winter bij de wissel vast je zomervelgen te laten repareren, zo heb je ze bij de volgende wissel direct als nieuw!

Deze Audi S4 bij Kuil Banden is van de tweede generatie Audi A4, de B6. De A4 is de opvolger van de Audi 80 waarbij de S versie uitgerust is met een 4.2 V8 motor, die maar liefst 344PK geeft. Kortom, een auto die het verdient om in top staat te blijven!

audi-a4-kuil-banden audi-a4-velgen-reparatie audi-a4-velgen-spuiten

You may also like...