BMW 3 serie velgen hoogglans verdichten

  • bmw-3serie-velgen-verdichten-kuil-banden-achterkant
  • bmw-3serie-velgen-verdichten-kuil-banden-detail
  • bmw-3serie-velgen-verdichten-kuil-banden-zijkant1
  • bmw-3serie-velgen-verdichten-kuil-banden-zijkant2
  • bmw-3serie-velgen-verdichten-kuil-banden

BMW 3 serie velgen hoogglans verdichten geeft een prachtig resultaat. In onze velgen reparatie werkplaats hebben we de velgen eerst ontlakt, schade hersteld en daarna in de hoogglans verdicht bakken gedaan. Tijdens iedere stap van velgen hoogglans verdichten worden de velgen, door korrels die op het oppervlak trillen, verdicht. Het oppervlak wordt dus zeer glad, wat dat mooie spiegelende effect geeft.

De BMW die we hier zien is een 3 serie E36 uitgerust met een 6 cilinder motor. De BMW E36 werd tussen 1991 en 2000 gebouwd en was een groot succes voor BMW. Nog steeds zien we van deze auto vormgeving elementen terug in moderne BMW’s. Afhankelijk van de cilinderinhoud levert de 6-in-lijn benzinemotor tussen de 150 en 193 PK, in de M3  heb je beschikking over maar liefst tussen de 286 tot 321 PK!

Wist je dat de BMW Z3 Roadster gebouwd is op basis van hetzelfde platform als de E36, uiteraard met aanpassingen? En nog een leuk feitje, de diesel uitvoering van de BMW E36 won in 1998 als eerste diesel auto de 24 hours Nürburgring, een wedstrijd waar meer dan 200 auto’s jaarlijks aan mee doen.

Bekijk hieronder de video van hoe deze BMW 3 Serie met z’n nieuwe hoogglans verdichten velgen de werkplaats bij Kuil Banden in Groningen uitrolt.

 

 

You may also like...