Is de velgen herstellen van mijn auto nog mogelijk?

velgen-herstellen

Door het raken van een stoeprand of door bijvoorbeeld steenslag of zout op de weg heb je snel schade aan je velgen. Je wilt natuurlijk als trotse autobezitter juist dat de velgen er tip-top uitzien. De velgen herstellen bij Kuil Banden is dan een uitstekende optie. Bij schade die is opgelopen door het dagelijks gebruik zijn er diverse methoden die we toe kunnen passen om je velgen er weer als nieuw uit te laten zien. Wanneer je een groter ongemak bent tegengekomen en bijvoorbeeld een kromme velg hebt kunnen we er met een velgen reparatie voor zorgen dat je weer normaal kunt rijden. Lees hier meer over de methoden die we toepassen.

Velgen herstellen methode

Oppervlakkige schade herstellen we bij Kuil Banden in Groningen op één van de volgende manieren:

  • Velgen stralen en spuiten. Via stralen halen we toplaag van de velgen af. Daarna spuiten we ze in dezelfde kleur of een nieuwe kleur zodat ze er als nieuw uitzien.
  • Velgen afdraaien, hiermee kunnen velgen die een zogenaamde afgedraaide voorkant hebben, weer geheel schadevrij gemaakt worden.
  • Velgen polijsten door midden van hoogglans verdichten: bij dofheid of heel minimale schade kan alleen polijsten of hoogglans verdichten al een prachtig resultaat geven, ook bij blank aluminium velgen is het resultaat prachtig.

Het hangt van het soort schade af welke velgen herstellen methode het beste is. Je kunt eenvoudig even met onze velgen experts overleggen en samen de beste manier kiezen.

Velgen reparatie

Wanneer het niet alleen om optische, maar ook om structurele schade gaat is het repareren van de velgen nodig. Wij kunnen bij Kuil Banden je velgen onder meer richten. Je stuur zal dan niet meer trillen bij het rijden en ook andere aanverwante mankementen worden verholpen. We kunnen nog veel meer methoden toepassen en altijd zorgen voor perfecte velgen en banden.

You may also like...