Laat je velgen opknappen voor het voorjaar begint!

  • velgen-opknappen-bmw
  • velgen-opknappen-kuil-banden

Bij het rijden in je auto krijgen de velgen behoorlijk wat te verduren. Het weer, opschietende steentjes, remstof en vet en andere viezigheid kan ervoor zorgen dat de velgen er na verloop van tijd uitzien alsof je er al jaren geen aandacht meer aan hebt besteed. Wil je zorgen dat je auto er weer lekker fris uitziet wanneer het voorjaar begint? Kom dan eens bij Kuil Banden in Groningen langs. Hier is de velgen opknappen vrijwel altijd mogelijk. Wij kunnen er op verschillende manieren voor zorgen dat de velgen er weer als nieuw uitzien. Hierdoor verander je bovendien met een vrij simpele ingreep de uitstraling van je auto.
velgen-opknappen-kuil-banden velgen-opknappen-bmw

Hoe kan Kuil de velgen opknappen?

Er zijn diverse manieren hoe we de lichtmetalen velgen van je auto er weer als nieuw uit kunnen laten zien. Het is daarnaast ook mogelijk om ze een complete make-over te geven en zelfs voor een andere kleur te kiezen dan je in eerste instantie onder je auto had zitten. Enkele van de ingrepen die we het meest doen zijn de volgende:

  • Polijsten van autovelgen
  • Richten van de velg
  • Lassen van velgen met deuken en scheurtjes

Bij elke ingreep zijn er volgens weer legio mogelijkheden. Doordat we alles zelf uitvoeren zijn we hier flexibel in en we passen ons uiteraard aan jouw wensen aan.

Reken op het vakwerk van de experts van Kuil

Wanneer je bij Kuil langskomt krijg je altijd, of het nou gaat om velgen opknappen of bijvoorbeeld om een setje nieuwe banden, advies op maat van onze experts. Zij weten als geen ander wat wel en juist niet handig is om te doen, wat het mooiste resultaat geeft en hoe dit het beste kan worden bereikt. Kom dus vandaag voor alles omtrent banden en velgen!

 

You may also like...