Laat je velgen opknappen

cobra-voorkant-kuil-banden

Velgen zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van je auto. Niet alleen voor het rijcomfort, maar ook zeker voor de esthetische waarde. Wanneer je je auto al een tijdje hebt kan het velgen opknappen zorgen voor een frisse en nieuwe look. Bij Kuil Banden kun je met alle soorten en maten velgen terecht. Wij kunnen samen met jou bepalen hoe we ervoor zorgen dat de velgen er weer als nieuw uit komen te zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de velgen te spuiten in een kleur, zoals zwart of wit. Ook zijn velgen met een afgedraaide voorkant erg modern. We zien dit bij steeds meer auto’s die bij ons langskomen voor onderhoud, apk keuring of banden.

Bij oldtimers en klassieke auto’s is velgen opknappen bijna altijd nodig. Met het verstrijken van de jaren en de rijke historie die de auto gehad heeft is er vaak schade ontstaan. De velgen als nieuw maken geeft jou oldtimer of klassieker die finishing touch die de wagen verdient! Kom langs en overleg met onze specialisten hoe we jou velgen weer naar oude glorie kunnen herstellen, of misschien nog wel mooier kunnen maken!

cobra-383-zijkant

Velgen opknappen binnen enkele werkdagen

Bij Kuil kunnen we vrijwel alle reparaties zelf uitvoeren. Omdat we niks hoeven op te sturen en niet van andere bedrijven afhankelijk zijn bieden we snelle levertijden. Je velgen opknappen, maar ze niet te lang kwijt zijn kan daarom ook uitstekend via ons. Naast het spuiten van je velgen kunnen we ook deze methoden om ze er weer als nieuw uit te laten zien aanraden:

  • Velgen hoogglans verdichten / Velgen polijsten
  • Velgen spuiten
  • Velgen CNC afdraaien (dit zijn die moderne velgen met metaalkleurige spaken of voorkant!)
  • Velgen richten (dit doen we als de velg krom is of schade gehad heeft)
  • Velgen lassen (zowel stalen velgen lassen als aluminium velgen lassen kan gewoon bij ons)

Kuil dé bandenspecialist

Handig is dat je bij Kuil terecht kunt voor alles rondom banden en velgen. Het is dus goed mogelijk om direct nieuwe velgen met all season, winter- of zomerbanden aan te schaffen. Ook kunnen we het wisselen van de autobanden uitvoeren en het extra setje banden opslaan in het bandenhotel. Dit alles natuurlijk voor eerlijke prijzen. Door de ruime keuze in producten en het brede scala aan diensten en opties voor je huidige banden en velgen kun je altijd op Kuil rekenen. Ook voor unieke velgen of het velgen spuiten in afwijkende kleuren zijn wij natuurlijk in te schakelen!

Op onderstaande foto zie je een Mercedes kroonkurk velg, origineel waren deze grijs gespoten. Onze velgenspecialisten weten er echter wat mooiers van te maken met de technieken van nu, velgen hoogglans verdichten! Als een spiegel zo glad en wat een mooie, diepe glans!

Mercedes velgen polijsten

You may also like...