Mercedes AMG velgen

mercedes-amg-velgen

Bij de liefhebbers van mooie en bijzonder snelle auto’s zullen de door AMG aangepaste Mercedes-auto’s, met Mercedes AMG velgen, zeker bekend zijn. AMG begon in 1967 als onafhankelijk bedrijf met het personaliseren, ook wel ‘customizen’, van verschillende modellen van Mercedes. Dit werd zo’n succesverhaal dat het bedrijf in 1999 gedeeltelijk en in 2005 geheel werd opgekocht door de Duitse automaker. Tegenwoordig verschijnen er van veel modellen van Mercedes speciale AMG-versies. Deze auto’s hebben niet alleen zeer sterke en prachtig vormgegeven motor, maar vaak ook fraaie Mercedes AMG velgen. De klassieker onder deze velgen is het wiel met vijf spaken die al vanaf de jaren ’70 onder diverse aangepaste auto’s van AMG is verschenen.

Mercedes AMG velgen aanschaffen of laten opknappen

De soort prachtige en iconische producten van dit automerk kun je gelukkig ook bij Kuil Banden bestellen. Wij zijn er ook voor het repareren, spuiten of polijsten van je Mercedes AMG velgen. Dit gaat natuurlijk niet alleen op voor de klassieker met de vijf spaken, maar ook voor de nieuwere of minder bekende wielen. Het is bij een auto met dusdanig veel vermogen van extra groot belang om niet alleen de velgen in tiptop conditie te hebben, maar om ook met de juiste banden rond te rijden. Natuurlijk kun je voor de beste banden voor je Mercedes AMG rekenen op Kuil Banden.

AMG velgen spuiten en opknappen

Onlangs hebben we de velgen van een prachtige Mercedes AMG gespoten en de rand niet gepolijst maar afgedraaid voor een nog mooier resultaat. Het resultaat kun je in deze blogpost bekijken De voordelen van velgen opnieuw spuiten zijn onder meer de volgende:

  • Velgen worden gladder waardoor vuil zich minder goed kan hechten
  • Velgen spuiten voorkomt oxidatie omdat de velg weer helemaal afgesloten is van zuurstof
  • Alle velgen worden na de kleur of afdraaien in de blanke lak gezet voor een langere en mooiere glanslaag

Neem gerust contact op met onze experts voor meer info over deze en andere diensten en producten!

Bron foto: Dario Alvarez via Flickr

You may also like...