Op zoek naar witte velgen?

vw-golf-velgen-spuiten-kuil

Op zoek naar een fraaie manier om je auto er wat opvallender uit te laten zien? Zoals je op de bijgevoegde foto kunt zien staan witten velgen bijzonder mooi onder bijvoorbeeld een VW Golf en zijn ze daarom zeker het overwegen waard. Vooral wanneer de auto zelf ook een opvallende kleur heeft kan het kiezen van witte velgen een mooie en unieke combinatie opleveren. NatuurlijkĀ  ben je bij Kuil Banden in Groningen aan het juiste adres als je op zoek bent naar deze producten. Wij kunnen veel formaten en soorten uit voorraad leveren, maar ook je huidige velgen een nieuwe kleur geven en bijvoorbeeld wit spuiten als dit je voorkeur heeft. Je kunt zelf de kleur kiezen, dit kan de originele kleur van je velgen zijn, maar we kunnen ook een creatievere aanpak hanteren. De velgen onder deze VW Golf zijn in de witste wit, spierwit zeg maar. Met een groene parelmoer afwerking wat een mooi effect geeft tijdens het rijden.

De oorsprong van witte velgen

Het is niet helemaal duidelijk wie wanneer voor het eerst witte velgen onder zijn auto heeft gestoken. De populariteit van deze producten komt echter voor een groot gedeelte door de rallysport. Bij deze vorm van autoracen is het natuurlijk van groot belang dat de velgen in topconditie zijn omdat er ook sprongen worden gedaan en ongelukken grote gevolgen kunnen hebben. Bij witte velgen is het een stuk eenvoudiger om barsten en andere oneffenheden in de velgen te zien. Daarom werden deze velgen vaak gekozen door rallyrijders. Daar komt bij dat het de goedkoopste kleur is en aangezien rallybanden- en velgen snel verslijten is dit een tweede voordeel. Dat ze er ook nog eens mooi uitzien is natuurlijk een leuke bijkomstigheid!

Velgen kopen of laten repareren bij Kuil

Voor alles op het gebied van velgen en banden kun je rekenen op Kuil. Of het nou gaat om prachtige nieuwe witte velgen of het opknappen en richten van je oude velgen. Andere producten en diensten die wij leveren zijn onder meer:

  • Spuiten van velgen
  • Polijsten van velgen
  • Velgen lassen
  • Zomer-, winter- en all-seasonbanden
  • APK en onderhoud

 

You may also like...