Velgen spuiten: hoge kwaliteit en scherpe prijs

volkswagen-polo-velgen-spuiten

De velgen zijn natuurlijk het visitekaartje van elke mooie auto. Ze kunnen ervoor zorgen dat een auto er prachtig uit ziet of juist iets van zijn glans is verloren. Velgen spuiten is een precies werkje, maar wanneer je dit door experts, zoals de mensen van Kuil Banden, laat doen zal het resultaat prachtig zijn. In tegenstelling tot het aanschaffen van nieuwe velgen is de prijs bovendien erg goed te doen. Je hebt met nieuw gespoten velgen weer jarenlang plezier, dus zeker wanneer je auto toe is aan een opkikker zijn de diensten van Kuil Banden in Groningen de moeite meer dan waard

Velgen laten spuiten bij Kuil Banden

Het spuiten van de velgen zorgt er bovendien niet alleen voor dat je auto er cosmetisch gezien weer prachtig uitziet. Doordat we eerst de huidige laklaag verwijderen en de velgen herstellen zullen ook de oneffenheden en deukjes verdwijnen. Wanneer je een stoeprandje hebt aangetikt zal dit nadat het velgen laten spuiten bij Kuil Banden niet meer te zien zijn. Ook kunnen we chemisch ontlakken of stralen. We verdwijderen ook diepere putten in de velgen. Eventuele roest (oxidatie) behandelen we voordat de nieuwe laklaag erop komt zodat je hier geen last van zult hebben in de toekomst. Afhankelijk van de staat van je velgen en het gewenste eindresultaat zijn er diverse pakketten waaruit je kunt kiezen:

  • Brons
  • Zilver
  • Goud

In overleg met onze experts kun je snel kiezen welk pakket voor jouw auto de beste keuze is.

Snel met “verse velgen” de weg op

Bij Kuil Banden in Groningen doen we de reparaties en het spuiten in eigen huis. Hierdoor zijn we niet alleen een stuk sneller dan veel andere aanbieders, maar weten we ook precies wat we je meegeven. De kwaliteit kunnen we waarborgen en de prijs zo scherp mogelijk houden. Binnen vier tot tien werkdagen kun je de zo goed als nieuwe velgen al ophalen.

You may also like...