Velgen spuiten van een Volkswagen Golf bij Kuil Banden

volkswagen-golf-velgen-spuiten-zwart

Al 45 jaar is de VW Golf een iconische auto. Er zijn wereldwijd niet voor niks al meer dan 35 miljoen exemplaren van verkocht. Dat is maar liefst één Golf per 41 seconden! In Nederland vliegen er de laatste jaren nog altijd meer dan 10.000 per jaar over de toonbank. Wilt u uw nieuwe VW er nog dikker uit laten zien, of juist de velgen spuiten van uw oude Volkswagen Golf om deze wat flitsender te maken? Bij Kuil Banden in Groningen is het spuiten van velgen niet alleen in veel kleuren en met veel verschillende afwerkingen mogelijk, maar is dit ook nog eens scherp geprijsd én snel klaar. We vertellen hier meer over hoe de velgen spuiten van een Volkswagen Golf bij Kuil Banden in de praktijk gaat.

Hoe werkt het velgen spuiten van de Volkswagen Golf?

Afhankelijk van de staat van de velgen van uw VW gaan we eerst aan de slag met het repareren van eventuele krassen en andere schade. Een stoeprandje is natuurlijk snel geraakt. Daarna halen we de huidige kleur weg door chemisch ontlakken of stralen. Is er sprake van oxidatie? Dan behandelen we dat zodat het de nieuwe laklaag niet zal beïnvloeden. Daarna begint het daadwerkelijke velgen spuiten van de Volkswagen Golf.

Hoe lang duurt het proces?

Van kale, gebutste, saaie of versleten velgen naar glimmende (of juist matte) en fraai gekleurde exemplaren duurt bij Kuil Banden in Groningen tussen de vier en tien werkdagen. Dit hangt af van het gekozen pakket. U kunt altijd even informeren om te vragen hoe lang het bij uw Volkswagen Golf gaat duren. Het velgen spuiten doen we inpandig en daarom kunnen we scherpe prijzen bieden. Als u zelf geen reservevelgen heeft kunt u rekenen op een leensetje. Binnen de kortste keren kunt u vervolgens met de als nieuw ogende VW Golf de weg op.

 

You may also like...