Velgen zwart maken voor scherpe prijs

kuil-banden-jaguar-xkr-velgen-zwart

In het straatbeeld zijn steeds vaker auto’s met zwarte velgen te zien. Vaak krijgt de auto hierdoor een luxe en sportieve uitstraling. Wanneer jij ook zwarte velgen onder je auto wilt is het gunstig om eens te kijken naar de mogelijkheden om je huidige velgen zwart te spuiten. Bij Kuil Banden is het namelijk mogelijk om je bestaande velgen te laten spuiten in iedere gewenste kleur. Op deze manier hoef je niet een nieuw setje aan te schaffen, maar kun je flink wat besparen en toch je auto een geheel nieuwe look geven. Bovendien hou je de originele look van je merk velgen in plaats van aftermarket velgen. De velgen voor een scherp prijs zwarte maken doen we door de velgen te spuiten. We leggen hier uit dit exact in zijn werk gaat.

Velgen zwart maken door spuiten

De velgen die we gaan kleuren of juist in oude glorie gaan herstellen worden eerst gerepareerd. Oppervlakkige schade zoals krassen en deukjes worden door middel van schuren of afdraaien verwijderd.. We halen de huidige laklaag van de velgen af en pakken we eventuele oxidatie aan zodat deze de nieuwe lak niet kunnen aantasten. Dit doen we door middel van velgen stralen of chemisch ontlakken. De velgen zwart spuiten is de volgende stap. Natuurlijk kun je ook legio andere kleuren en tinten kiezen om de velgen te spuiten. Het is maar net wat jouw wensen zijn.

Sinds kort hebben we een cnc draaibank, deze kan velgen een afgedraaide voorkant geven. Dit is modern en biedt de mogelijkheid velgen met afgedraaide voorkant te repareren. Ook kunnen we bestaande velgen hiermee een moderne look geven. Wat dacht je van mat zwart spuiten, een afgedraaide voorkant met zo’n mooi metaal effect en daarna perfect afgelakt met een transparante lak?

Reken op de expertise en lage prijzen van Kuil

Bij Kuil weten we alles over banden velgen en bovendien kunnen we alles met banden en velgen. Als je naar het beste adres zoekt om je velgen van een nieuwe laklaag te voorzien dan ben je bij ons daarom uiteraard aan het juiste adres. We zorgen voor eerlijke en lage prijzen en geven ook graag advies op maat. We kunnen onder meer helpen met:

  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • All season banden
  • Reparatie, velgen spuiten, polijsten en richten
  • Truck- en tractorbanden
  • APK & onderhoud

You may also like...