Velgen zwart maken

velgen-zwart-maken

Wie als een ware Batman over de Nederlandse wegen wil rijden kan natuurlijk niet zonder zwarte velgen voor de dag verschijnen. We zien bij Kuil dat aardig wat automobilisten kiezen voor deze gestileerde oplossing. Velgen zwart maken is bij ons uiteraard mogelijk en kan natuurlijk voor scherpe prijzen. Deze ingreep zorgt ervoor dat elke auto er ineens heel anders uitziet. Deze kleine aanpassing kan je auto net dat setje geven en ervoor zorgen dat je extra opvalt, maar het is ook goed mogelijk om juist incognito te blijven met een zwarte auto en bijbehorende zwarte velgen. Waarom je ook voor deze oplossing wil kiezen: bij Kuil zijn we er om dit voor je uit te voeren.

Je velgen zwart maken is een absolute must als je met je auto aan de slag gaat, denk aan auto wrappen, stickers, ramen blinderen, nieuwe gril of lampen plaatsen… etc. Hierbij maken zwarte velgen de auto helemaal af.

Bijkomende voordelen van velgen zwart maken

Zwarte velgen zien er bij vrijwel elke auto prachtig uit, maar daarnaast zijn er ook nog eens praktische voordelen aan verbonden. Dit zijn onder meer de volgende:

  • Zwarte velgen worden minder snel zichtbaar vies
  • Oneffenheden of schade aan je velgen kan direct gerepareerd worden bij het velgen zwart maken door velgen spuiten

Daar komt bij dat we bij Kuil, voordat we de velgen kleuren, kleine reparaties uitvoeren waardoor onder meer stoeprandschade en krasjes worden weggehaald. Ook chemisch ontlakken of stralen is een optie en eventuele oxidatie of roest ontwikkeling smoren we in de kiem.

Velgen zwart maken prijs bij Kuil

We hebben er voor gekozen om handige pakketten samen te stellen met de verschillende ingrepen aan de velgen. Bij elke van deze drie (brons, zilver en goud) pakketten kun je kiezen voor het zwart maken van de velgen, terwijl ook licht herstelwerk altijd is inbegrepen. In overleg met onze experts kunnen we je perfect adviseren over de beste keuze om jouw velgen zwart te spuiten. Kom daarom snel eens langs voor advies op maat of om direct het spuiten van je velgen in te plannen!

Nog een laatste tip: heb je wel eens nagedacht over het logo van je auto zwart maken? Dit geeft je auto een exclusieve look en is een relatief eenvoudig klusjes als je we je velgen toch al gaan spuiten!

 

You may also like...