Oldtimer tractoren

Oldtimer tractoren

oldtimer tractoren

Oldtimers zijn erom populair geworden de laatste jaren, oldtimer tractoren zijn hier geen uitzondering op. Tractoren bestaan sinds het eind van de 19e eeuw en zijn voor een boerenbedrijf van onmisbare waarde. De boer werkt er dagelijks mee en is er van afhankelijk. Geen wonder dat, ook wanneer een tractor met ‘pensioen’ mag, deze nog steeds gekoesterd wordt. Oldtimer tractoren hebben een grote charme en net als alle oldtimers worden ze steeds zeldzamer. In de zomer vinden er regelmatig shows plaats van oldtimer tractoren en kun je ze tijdens een optocht zien rijden.

Oldtimer tractor onderdelen

Met het zeldzamer worden van oldtimer tractoren worden ook de onderdelen steeds zeldzamer. Het vinden van de juiste tractor onderdelen voor bijvoorbeeld je Deutz of Ferguson kan moeilijker worden. Een onderdeel dat alle tractoren nodig hebben, nieuwe en oldtimers en dat voor alle merken toepasbaar is, zijn de tractorbanden. Maar ook hierin kan het vanwege oude bandenmaten moeilijk zijn ze te vinden.
Kuil Banden is sinds ’89 de bandenleverancier voor de landbouw. We draaien inmiddels al heel wat jaren mee en voelen ons betrokken met boeren en loonbedrijven. Ook de oldtimer tractoren hebben voor ons een speciale plaats. Wij proberen zoveel mogelijk banden en velgen in voorraad te hebben voor deze tractoren. Helaas is het niet mogelijk altijd alles te leveren en soms moet gekeken worden naar een alternatieve bandenmaat, maar we doen altijd ons best de juiste band voor jouw tractor te vinden. Van welk bouwjaar je tractor ook is en om welk model het ook gaat.

Oldtimer tractorbanden kopen

Wil je oldtimer tractorbanden kopen en ben je benieuwd of wij jouw tractorbanden of velgen in onze voorraad hebben? Neem contact op met bandenspecialist landbouw, Mark. Mark is bereikbaar via 050 404 16 95. Montage van de banden kan bij ons in Groningen of op een locatie mogelijk. Ook wanneer je met een lekke band staat, kan onze pechservice je 24 uur per dag en 7 dagen per week helpen. Zij komen je altijd direct helpen en monteren je tractorbanden op locatie.

Nederlands
Oldtimer tractoren

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer