Meer opbrengst, lagere kosten

Meer opbrengst, lagere kosten

hogere opbrengst, lagere kosten, landbouw demonstratie dag

1 dag, 3 workshops, 1 doel: opbrengst verhogen, kosten verlagen

Kuil Banden organiseert in samenwerking met Michelin een dag die jou als loonwerker of agrariër verder kan helpen. Leer in 3 workshops hoe je de opbrengst van het land kan verhogen en tegelijkertijd kosten kunt besparen. Je krijgt tijdens de demonstraties praktische tips, waar je direct mee aan de slag kunt om dit doel te bereiken. Op 2 juli 2015 organiseren wij 2 sessies met per sessie 3 workshops. Geef je op voor de middag- of avondsessie, net wat jou het beste uitkomt. Voor en na de sessies staat er een hapje en een drankje klaar en is er ruimte om te netwerken. Ook is er de mogelijkheid om de nieuwste landbouwmachines zelf uit te proberen.

Tijdens de sessie kun je deelnemen aan 3 workshops:

Workshop 1. Verminderen van bodemverdichting en brandstof besparing

In de eerste workshop leer je hoe jij bodemverdichting kan verminderen en tegelijkertijd aanzienlijk brandstof kunt besparen. Verhoog hiermee de opbrengsten en bespaar op je kosten.

Workshop 2. Ontdek hoe jij kunt besparen op banden en wielen

Tractorbanden en wielen zijn kostbaar. Kuil Banden heeft een machine ontwikkeld, waarmee de kosten sterk omlaag kunnen. Als deelnemer van deze workshop ben je de eerste die kennis maakt met deze innovatie.

Workshop 3. Innovatie in de landbouw

De toekomst van GPS gestuurde tractoren, drones en meer over precisielandbouw. Je leert hier meer over tijdens deze workshop.

Informatie en data

Onderstaand tref je informatie aan over locatie, data en beschikbare plaatsen. Wil je deelnemen aan deze unieke dag, wacht dan niet te lang met aanmelden, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor beide dagen als voor de middag- en avondsessie. Geef jezelf vandaag nog op via mail: info@kuil.nl of per telefoon: 050 404 1695. Tot ziens op "Meer opbrenst, lagere kosten"!

Locatie: 

Kuil Banden
Engelberterweg 116
9723 EP Groningen

Datum: Woensdag 1 juli en Donderdag 2 juli 2015

Tijd middag sessie: 14:00-17:00 (Alleen woensdag) | Tijd avond sessie 19:00-22:00

Beschikbare plaatsen: 150 | Nog een aantal plaatsen beschikbaar, meld je snel aan!

meer opbrengst, lagere kosten

 

Nederlands
Meer opbrengst, lagere kosten

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer