Pechservice

Pechservice

Pechservice, wanneer je met een lekke band stil komt te staan, kun je op ons rekenen. Krijg je een lekke band in Groningen of omgeving dan komen wij er direct zelf aan, heb je elders in Europa een lekke band, dan schakelen wij een van de 2000 collegabedrijven in om je te hulp te schieten. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zo weet je zeker dat je in geval van een lekke band, snel weer op weg bent.

Banden Pechservice tarieven voor personenauto’s

24 uur per dag, 7 dagen per week!

  • € 60,- Band repareren op locatie
  • € 35,- Band monteren op locatie
  • € 25,- Band repareren bij Kuil Banden
  • € 15,- Band monteren bij Kuil Banden

Weekendtoeslag van € 25,- (geldig vanaf zaterdag 12:30, zondag en in de avond tussen 17:00 - 8:00).

Mobiele Pechservice op locatie bieden wij aan in een straal van 35 km rondom Groningen.

Alle tarieven zijn inclusief BTW. Tarief montage is inclusief montage, balanceren, nieuw ventiel en afvoeren oude band.

Indien reparatie niet mogelijk is bij Mobiele Pechservice betaal je het tarief voor band monteren op locatie.

Wat maakt de banden pechservice anders dan de wegenwacht? 

Lekke band, wat nu? Als lid van de wegenwacht bellen de meeste mensen direct daarheen, overdag zal de wegenwacht wel ergens een band vandaag kunnen halen, maar 's avonds en in de weekenden is dit ook voor de wegenwacht moeilijker. Heb je een minder courante bandenmaat dan kan dit helemaal lastig worden. Als bandengroothandel hebben wij vrijwel alle banden direct uit voorraad leverbaar. Sta je dus met een lekke band langs de weg, dan hoeven wij alleen je locatie te weten om snel ter plaatse te kunnen zijn. De montage van de band kan plaatsvinden via onze mobiele montagepunten. Hiermee kunnen op locatie autobanden, motorbanden, vrachtwagenbanden en landbouw banden zoals trekkerbanden direct gemonteerd worden.

Hulp nodig?

Sta je op dit moment met een lekke band langs de weg of wil je meer over onze pechservice weten? Bel ons gerust op telefoonnummer: 050 404 1695.

Pechservice voor landbouw en transport

Ook de transportwereld en landbouw kan rekenen op de pechservice van Kuil Banden. Reparatie van banden of monteren van nieuwe banden kan allemaal op locatie. Sta je met een lekke band? Neem contact op via 050 404 29 96. 

 

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer