24/7 Pechservice

24/7 Pechservice

Pechservice: wanneer je met een lekke band ergens stil komt te staan, kun je op ons rekenen.

Krijg je een lekke band in Groningen of in de Provincie dan komen wij direct naar je toe.

Mobiele Pechservice op locatie bieden wij aan in een straal van 35 km rondom Groningen.

Voor prijzen bel met Kuil Banden 050 404 16 95

 

Wat maakt de banden pechservice anders dan de wegenwacht? 

Lekke band, wat nu?

Wanneer je lid bent van de wegenwacht bellen de meeste mensen direct daarheen, overdag zal de wegenwacht wel ergens een band vandaan kunnen halen, maar 's avonds en in het weekend is dit ook voor de wegenwacht niet eenvoudig. Heb je een minder courante bandenmaat dan kan dit helemaal lastig worden.

Als bandengroothandel hebben wij het voordeel dat we uit onze eigen voorraad een band kunnen leveren. Sta je dus met een lekke band langs de weg, dan moeten wij alleen je locatie weten, de montage van de band kan dan plaatsvinden via onze mobiele montagepunten. Hiermee kunnen op locatie autobanden, motorbanden, vrachtwagenbanden en landbouw banden, zoals trekkerbanden, direct gemonteerd worden.

Hulp nodig?

Sta je op dit moment met een lekke band langs de weg of wil je meer over onze pechservice weten? Bel ons gerust op telefoonnummer: 050 404 29 96.

Pechservice voor landbouw en transport

Voor transportbedrijven (let op: niet voor particulieren) kunnen we je ook buiten Groningen en zelfs door heel Europa helpen. We schakelen dan een van de 2000 collegabedrijven in om je te hulp te schieten. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zo weet je zeker dat je in geval van een lekke band, snel weer de weg op kan.

Ook de transport- & landbouwwereld kan rekenen op de pechservice van Kuil Banden. Reparatie van banden of monteren van nieuwe banden kan allemaal op locatie. Sta je met een lekke band? Neem contact op via 050 404 29 96

 

Nederlands
24/7 Pechservice

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer