Vredestein all season banden

Vredestein all season banden hebben wij doorgaands direct uit vooraad leverbaar. De Vredestein Quatrac is één van de meest bekende modellen all season banden en dat is niet zonder reden.

  • Voorzien van 3 peak mountain snowflake symbool, de band is dus getest en goed bevonden in een winterbanden test
  • In de all season bandentesten scoort de Vredestein Quatrac, zoals de Vredestein Quatrac 5 altijd goed
  • Naast de standaard versie is er een uitvoering specifiek voor SUV's

 

Wat maakt de Vredestein Quatrac een goede all season band?

In het design van deze autobanden zie je eigenlijk al zijn sterke eigenschappen terug. De band heeft een zomerkant en een winterkant, deze zijdes zijn gescheiden en beide geoptimaliseerd voor het seizoen waarin je op je banden moet vertrouwen. Hiermee heeft Vredestein een uniek concept in handen dat zich bewezen heeft. dit concept hebben ze echter met iedere versie verder geoptimaliseerd en geperfectioneerd. Een aantal punten waar je verschil gaat merken met deze Vredestein Quatrac banden:

  1. In losse sneeuw, de banden hebben een lamellen die de sneeuw uit de groeven werpt tijdens het rijden, het profiel blijft mooi open en biedt daardoor meer grip
  2. De groeven over de hele lenge van de band werken het water snel en effectief weg waardoor de kans op aquaplaning verminderd
  3. Full silica rubber mengsel voor een lange levensduur
  4. Uitstekende rijeigenschappen met betrekking tot de wegligging in bochten
  5. Verkrijgbaar in veel verschillende bandenmaten

 

Vredestein all season banden kopen bij Kuil Banden

Wil je Vredestein all season banden kopen? Wij hebben deze banden vaak direct uit voorraad leverbaar of anders de volgende werkdag voor je klaar liggen. Neem contact op voor actuele beschikbaarheid met onze bandenspecialisten via 050 404 1695.

 

Vredestein Quatrac 5

155 / 60 R15 74T  All Season

E
C

68 dB

3 Peak Mountain SymbolMS code
Out of stock