Velgen hoogglans verdichten voor Opel Kadett

opel-kadett-velgen-reparatie

opel-kadett-velgen-reparatieVoor deze Opel Kadett hebben we bij Kuil Banden de velgen verdicht. Velgen verdichten, voor degene die het niet weet, is het glanzend maken van het aluminium. De velg wordt dus niet gespoten, we halen de verf er juist af. Vervolgens worden in hoogglans verdicht bakken door middel van korrels die machinaal over de velg ‘trillen’ in meerdere stappen de velgen glanzend. Dit kan met de hele velg gedaan worden maar ook met een deel van de velg, zoals hier bijvoorbeeld met name de velg randen verdicht zijn.

 

Over de Opel Kadett

Voor veel mensen is de Opel Kadett en bekende auto. Hij is er in veel verschillende uitvoeringen geweest. Het eerste model dat de naam Kadett kreeg is al in 1937 gebouwd. Voor de oorlog hadden ze de type aanduiding I en II, na de oorlog werd een letter gebruik; A tot en met E. De Opel op de foto is van type C. Dat de Opel Kadett een bekende auto is, zit hem met name in de goede verkoopcijfers. De Opel Kadett was vaak het beste verkochte model in Nederland.

Wil je zelf een Opel Kadett kopen, dan hoef je vaak niet ver te zoeken. De meeste types uit de A tot en met E serie kun je wel vinden. Een grote zak met geld hoef je ook niet mee te nemen, een Opel Kadett uit de D en E serie kun je vanaf 550 euro vinden. Een Opel Kadett van dit type zul je voor rond de 3000 euro kunnen vinden. Uiteraard verschillen de prijzen per auto en zul je de meeste zonder garantie kopen. Bij Kuil Banden kun je in ieder geval terecht voor iedere soort velgen reparatie, ook als je geen Opel Kadett hebt maar een andere auto!

opel-kadett-oldtimer-banden opel-kadett-car-meeting opel-kadett-c-1.2s-achterkant

You may also like...