Tractorband lek en opzoek naar nieuwe banden?

tractorband-lek

Tractorbanden en banden van agrarische voertuigen in het algemeen moeten tegen een stootje kunnen. Hoewel dit ook zeker het geval is bij in ieder geval de hoogwaardige tractorbanden die je bij Kuil kunt vinden heeft elk product natuurlijk een bepaalde maximale levensduur. Als je tractorband lek is kan het nodig zijn om snel een nieuwe band te vinden zodat je verder kunt gaan met je werkzaamheden. Gelukkig denkt Kuil op dit gebied graag mee. Wij hebben niet alleen genoeg tractorbanden op voorraad maar kunnen ook op locatie komen monteren en ook tweedehands tractorbanden of andersoortige agrarische banden leveren.

Hoe kan een tractorband lek raken?

Tractorbanden worden natuurlijk niet alleen gebruikt om spiegelgladde asfaltwegen, want ze moeten juist geschikt zijn om op vrijwel elke harde of zachte ondergrond uit de voeten te kunnen. Dat wil zeggen dat ze ook regelmatig over stenen en glas en andersoortige troep heen zullen rijden. Daarnaast is slijtage ook een factor. Tractorbanden gaan wel lang mee, maar zeker bij intensief gebruik is het een keer klaar.

Kuil als agrarische specialist

Kuil staat sinds 1989 te boek als dé specialist op het gebied van diverse landbouwbanden. We hebben onder andere deze topmerken in huis:

Daarnaast is ons tweedehands aanbod populair. Hierbij kan een tractorband tot wel 75% goedkoper zijn. Het is ook mogelijk om groot in te kopen en de gekochte voorraad bij ons te stallen. Wanneer je nieuwe banden onder een tractor nodig hebt, komen we met het mobiele montagepunt bij je langs. We laten je niet in de kou staan als je snelle service nodig hebt en denken ook bij de inkoop graag met je mee. Een betere partner voor tractorbanden dan Kuil kun je je niet wensen!

You may also like...