Lekke band van je auto? Schakel Kuil in!

lekke-band

Heb je onverwachts een lekke band met je auto en sta je aan de kant van de weg stil? Bel dan snel met Kuil als je een nieuwe band of reparatie van de band nodig hebt. Dit kan op: 050 404 1695. Reken er maar op dat Kuil Banden je snel weer op weg kan helpen! Onze pechservice is namelijk zeven dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar in de provincie Groningen. Met onze mobiele pechservice weet je zeker dat je snel de juiste autoband onder je auto gemonteerd krijgt zodat je je weg eenvoudig kan vervolgen. Door onze grote voorraad met veel verschillende merken in veel verschillende maten kunnen we vrijwel elke auto binnen de kortste keren van een nieuwe band voorzien. Wanneer vervanging niet nodig is kunnen we uiteraard de autoband repareren.

Snelle service bij een lekke band van auto

Het is mogelijk om de wegenwacht in te schakelen als je met een lekke band aan de kant van de weg staat. Tijdens kantooruren zullen ze waarschijnlijk wel ergens een autoband op kunnen trommelen die onder je auto past, maar zeker op wanneer je een minder gebruikelijke velgmaat hebt of wanneer het buiten kantooruren is heb je bij Kuil Banden een stuk meer zekerheid. Op ons expertisegebied, namelijk autobanden, kunnen we uiteraard iedereen helpen. Dit gaat zowel op voor reparatie als vervanging.

Ook voor andere voertuigen dan auto’s

Handig is dat we bij Kuil niet alleen gespecialiseerd zijn in personenauto’s. Ook wanner je lekke of kapotte banden hebt met de volgende voertuigen komen we je snel helpen:

  • Motor
  • Vrachtwagen
  • Landbouwvoertuigen waaronder tractoren en shovels

Natuurlijk kun je ook bij Kuil terecht voor een geheel nieuw setje banden of velgen en voor diverse reparaties en andere onderhoudswerkzaamheden.

 

You may also like...