Op zoek naar shovelbanden?

shovelbanden

Naast banden voor onder meer tractoren, mestrobots en andere landbouwvoertuigen hebben we bij Kuil Banden natuurlijk ook een mooi en breed assortiment shovelbanden. We zien een groei in het gebruik van dit soort machines, omdat ze naast het grondverzet ook vaak in een industriële omgeving en in de landbouw gebruikt worden. Belangrijk bij shovelbanden is onder meer dat ze erg stevig zijn en zelfs de meest grove en ook natte ondergronden aankunnen. Om je hierin te kunnen voorzien hebben we bij Kuil in ons assortiment enkele van de allerbeste merken opgenomen.

Wat voor Shovelbanden kun je bij ons vinden

Wat betreft het aanbod bij Kuil kun je onder meer van de volgende merken diverse modellen en maten bij ons vinden:

  • Goodyear
  • Bridgestone
  • Michelin
  • Cargomaster
  • Techking
  • Maxam

Dit zijn zowel echte A-merken als wat prijsbewustere B-merken. Elke band heeft weer zijn eigen voor- en soms nadelen en we geven hier graag persoonlijk advies over. Het aanschaffen van dit soort banden kan in de papieren lopen en daarom wil je natuurlijk zeker weten dat je de perfecte band voor jouw voertuig kiest. Uiteraard zorgen we er ook voor dat onze prijzen scherp zijn zodat je niet teveel hoeft te betalen voor de banden voor de shovel.

Voordelen die Kuil Banden kan geven

Bij Kuil kunnen we onze zakelijke klanten nog veel andere voordelen bieden. Dit gaat onder meer over de montageservice die we hebben. Bij pech staan we 24/7 voor je klaar en komen we op locatie de banden voor je vervangen. Dit zorgt ervoor  dat je niet onnodig stil staat en snel met je werkzaamheden door kan gaan. Ook kunnen we de banden van een shovel coveren. Hierbij bedekken we het loopvlak zodat je nog even door kan met je oude band. Dit scheelt in kosten en is een snelle oplossing. Voor alles wat Kuil voor jou kan betekenen kun je gerust even bellen of langskomen in onze showroom!

You may also like...