Velgen als nieuw bij professionele velgen spuiterij

velgen-spuiten

De velgen krijgen heel wat te verwerken en dit gaat zeker op wanneer je veel kilometers maakt in je auto. Door de jaren heen kunnen ze beschadigd raken door onder meer steenslag, weerinvloeden of natuurlijk de bijna onvermijdelijke contacten met een stoeprandje hier en daar. Ook kan oxidatie, beter bekend als roest, op termijn voor problemen zorgen. Wanneer je velgen er weer als nieuw uit moeten komen te zien kun je het best bij een professionele velgen spuiterij aankloppen. Het allerbeste voorbeeld hiervan is natuurlijk Kuil Banden in Groningen. Hier staan de experts klaar om tegen scherpe tarieven velgen weer te laten blinken. Daarnaast zijn er nog veel andere ingrepen die we kunnen doen.

Voordelen van Kuil als velgen spuiterij

Wanneer we velgen binnenkrijgen dan nemen we eerst de schade op. Veel oppervlakkige schade kan vrij eenvoudig worden gerepareerd. Bij onder meer barsten en deuken in de velg kan het velgen lassen nodig zijn, maar zelfs dat kunnen we bij Kuil in eigen huis uitvoeren. Na het repareren van de velgen kunnen we overgaan tot het chemisch ontlakken of stralen. Hierbij verwijderen we de vorige lak- en verflagen. Het behandelen van eventuele roest is de volgende stap waarna onze velgen spuiterij zijn magie mag tonen. Het is mogelijk om uit diverse kleuren en verschillende afwerkingen te kiezen. Mogelijkheden zijn onder meer:

  • Matte of glanzende finish
  • Zilver-grijs
  • Zwarte velgen
  • Witten velgen
  • Chromen velgen

Andere diensten en producten van Kuil

Wanneer je velgen weer helemaal tiptop in orde zijn is het natuurlijk zonde om met slechte autobanden de weg op te gaan. Als je aan vervanging van de banden toe bent staan de experts van Kuil graag voor je klaar. Vraag gerust naar de beste opties voor onder meer zomerbanden, of juist all season banden, wanneer je bij ons bent om je velgen te laten opknappen.

 

You may also like...