Lichtmetalen velgen opknappen

bmw-m5-kuil-banden-groningen

De lichtmetalen velgen opknappen kan nodig zijn wanneer je bijvoorbeeld een stoeprandje hebt aangetikt met je auto. Het is in de meeste gevallen namelijk goedkoper om te kiezen voor een reparatie dan om nieuwe velgen aan te schaffen. Of het nou om één van de velgen gaat, of als je juist alle vier de lichtmetalen velgen laat repareren, in alle gevallen kun je gelukkig rekenen op het vakmanschap van Kuil. Wij kunnen vrijwel alle soorten en maten lichtmetalen velgen opknappen. Aangezien we de apparatuur en expertise in huis hebben kunnen we dit bovendien snel afleveren en voor scherpe tarieven doen.

Werkwijze lichtmetalen velgen opknappen

Wanneer we lichtmetalen velgen repareren beginnen we met het opnemen van de schade. Aan de hand daarvan geven we advies wat de beste weg is om te volgen. Dit kan bijvoorbeeld het volgende zijn:

  • Velgen stralen en daarna spuiten
  • Velgen polijsten of hoogglans verdichten
  • Velgen richten (indien je een deukje in de velg hebt)
  • Velgen lassen (zowel staal als aluminium kunnen wij lassen)
  • Velgen CNC afdraaien (voor velgen met een afgedraaide voorkant, aluminium kleur is dan te zien)

Het hangt maar net van de soort velgen en de soort schade af wat de beste methode is. Uiteraard zijn we eerlijk over de kosten en zullen we het ook aangeven als een nieuwe velg de goedkoopste oplossing is. Het is handig dat je bij het repareren van de velgen ook direct voor een frisse nieuwe kleur kunt gaan.

Vertrouw op de kennis van de experts van Kuil

Bij Kuil kunnen we praktisch elke velg weer als nieuw afleveren. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Onze experts gaan hier graag met je over in gesprek en zullen ook altijd een passend advies geven voor de scherpste prijs. Van het repareren van simpele deukjes tot het renoveren van de complete set velgen: in alle gevallen is Kuil hiervoor het juiste adres!

You may also like...