Velgen Lassen

Velgen Lassen

velgen lassen

Velgen lassen wordt veel gedaan bij een deuk in de velg. De meeste deuken zijn met velgen richten uit de velg te halen, lassen is dan niet nodig. Is de velg gedeukt en gescheurd, dan gaan we de scheur in velg lassen en de velg richten. Hierna kunnen we de velg weer spuiten in de originele kleur zodat de velg weer helemaal sterk en perfect is.

Velgen lassen en spuiten

Bij Kuil Banden voeren we alle werkzaamheden voor velgen reparatie uit, zoals velgen richten, velgen spuiten, velgen cnc afdraaien en velgen hoogglans verdichten of polijsten. Doordat alle werkzaamheden binnen onze eigen velgen reparatie afdeling uitgevoerd kunnen worden, kunnen de verschillende werkzaamheden snel en effectief uitgevoerd worden zodat je weer snel over je velgen kunt beschikken. Veelvoorkomend is het lassen van velgen en daarna opnieuw spuiten. Zeker wanneer de scheur aan de voorkant zit, is dit de beste optie om de velg weer als nieuw te krijgen.

Kun je altijd een velg lassen?

Velgen lassen is niet altijd mogelijk in verband met de veiligheid. We controleren altijd vooraf de plaats waar de velg gescheurd is en wat de oorzaak van de scheur is. Zit de scheur dicht op de spaak of is de scheur ontstaan door metaalmoeheid dan adviseren we in veel gevallen de velg te vervangen en niet te repareren. De velg kan dan namelijk snel opnieuw scheuren.

Kom vrijblijvend langs bij onze velgen reparatie afdeling

Loopt je band langzaam leeg, of kom je met schoonmaken van de auto een scheur in je velg tegen? Geen paniek, stuur ons een foto of kom langs zodat een van onze velgenspecialisten ernaar kan kijken. Dit is vrijblijvend en kosteloos en hoort bij onze service. We kunnen dan direct bepalen of velgen lassen een veilige en goede oplossing is. Stuur je foto naar Wielen@kuil.nl en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Kosten velg lassen

De kosten van het lassen van de velg €47,51.  Het uitvoeren van de controle is volledig kosteloos.

 

 

 

Nederlands
Velgen Lassen

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer