Vrachtwagen

Vrachtwagen

vrachtwagen truck en trailer service

Vrachtwagenbanden, APK vrachtwagen en onderhoud en reparatie

Kuil Banden

Vrachtwagenbanden zijn een belangrijk punt van onderhoud en bovendien een terugkerende kostenpost. Kuil Banden geeft je grip op deze kostenpost met scherpe prijzen voor banden en velgen, complete service en volledig inzicht in het gebruik. Door middel van een inspectiesysteem worden per band en voertuig de kosten per kilometer berekend. Een gevolg hiervan is dat je eenvoudig je kosten voor banden kan verlagen.Bekijk hier alles over onze vrachtwagenbanden service.

Truck en Trailer Service

Kuil Truck en Trailer Service biedt de totaaloplossing voor onderhoud, reparatie en keuring van vrachtwagens en opleggers. Wij doen dit voor zelfstandige transporteurs, grote transportbedrijven en organisaties die zelf een wagenpark beheren. De vrachtwagens die wij onderhouden rijden zowel nationaal als internationaal; goed onderhoud is altijd een vereiste. De combinatie van Kuil Truck en Trailer Service met Kuil Banden geeft een organisatie een ideale partner waarop vertrouwd kan worden. Naar de pagina van Kuil Truck en Trailer Service.

Complete service

Kuil Truck en Trailer Service omvat al het onderhoud en reparatie aan vrachtwagens en trailers. Hieronder vallen bijvoorbeeld de APK keuringen en het uitlezen van elektronische (rem)systemen zoals Wabco/Knorr en de tachograaf.

Bij Kuil Truck en Trailer Service en Kuil Banden staat 6 dagen per week een team van meer dan 30 mensen tot je beschikking. Daarnaast kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, rekenen op onze pechservice door heel Europa. Kuil Banden levert een groot assortiment vrachtwagen- banden direct uit voorraad. Ook leveren wij gecoverde banden van Bandag, Roline en Michelin Remix.

Wij delen graag onze kennis met jouw organisatie. Je bent van harte welkom op onze trainings- en voorlichtingsdagen.

Pechservice

Ook wanneer je je voertuig goed onderhoud kan het zijn dat je met pech komt te staan. Onze pechservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om of op locatie de reparatie uit te voeren of via de haal en brengservice je zo spoedig mogelijk weer op weg te helpen. Sta je met pech bel dan 050 404 2996. Sta je momenteel niet met pech, zet dit nummer in je telefoon, zo heb je altijd de pechservice bij de hand.

Nederlands
Vrachtwagen

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer