Bandenmerken

Bandenmerken

Michelin, Continental, Goodyear, Vredestein, Dunlop; deze bandenmerken kennen we allemaal. Maar er zijn nog veel meer bandenmerken, als je in ons enorme assortiment hebt gekeken, ben je ze vast tegengekomen. Wat dacht je van Wanli, Mastersteel, Ovation of Barum? Onderstaand geven we je een overzicht van een deel van onze bandenmerken om je een beeld bij de verschillende merken te geven.

Wanneer je een vraag hebt over een merk of wanneer je twijfelt tussen twee banden dan kun je altijd contact opnemen met één van onze bandenspecialisten. Zij kunnen je alle informatie over een bandenmerk geven en je vertellen welke banden de beste rijeigenschappen hebben voor jouw auto in combinatie met de prijs-kwaliteit verhouding.

Nederlands
Bandenmerken

Goodyear

Goodyear is een sterk bandenmerk in onder andere autobanden en truckbanden. Met een compact assortiment van degelijke producten heeft Goodyear altijd een passende oplossing. Voor de autobanden is Goodyear met name bekend geworden met de Vector 4Seasons, een van de betere all season banden te koop op dit moment. Bekijk alle Goodyear banden.

Vredestein

Vredestein is een bandenfabrikant uit Nederland en heeft een assortiment die bestaat uit autobanden, landbouwbanden en fietsbanden. Bovendien heeft Vredestein een aantal banden ontwikkeld voor klassieke auto's en oldtimer die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Het merk is altijd bezig met innovatie en heeft een goede focus op duurzaamheid en een hoog kilometerrendement.

Michelin

Michelin is een Franse bandenfabrikant die bekend staat om haar innovatieve producten. Op het gebied van all season banden wist Michelin onlangs nog het nieuws te halen met de CrossClimate, een zeer goede band voor alle weersomstandigheden. In de landbouw sector heeft Michelin de afgelopen decennia bekendheid gekregen met de UltraFlex technologie, hierdoor wordt bodemverdichting in de landbouw tegen gegaan. En wat dacht je van de banden onder de Bugatti Veyron, die extreme snelheid aan moeten kunnen? Ook van Michelin!

Denk je aan Dunlop dan denk je aan sportieve banden, voor zowel auto's als motoren maakt Dunlop banden voor op de weg, maar ook voor op het cirquit. Hierdoor zitten ook de autobanden en winterbanden voor dagelijks gebruik vol technologie. Naast autobanden maakt Dunlop zoals gezegd motorbanden, banden voor vrachtwagens en bussen en banden voor de industrie. 

Continental

Continental

Continental is een absoluut A-merk met een sterke lijn zomerbanden en winterbanden waaronder de ContiWinterContact serie, een type band die altijd hoog in de bandentesten scoort. Ook voor landbouwbanden, truckbanden en motorbanden is Continental een aanrader.

Bridgestone

Bridgestone

Bridgestone banden komen we onder ieder type voertuig tegen. De brede bandenkennis van dit merk maakt top banden voor auto, truck en landbouw. Een vooruitstrevend merk die continu bezig is met slimme inovaties en waarvan iedere nieuwe band weer een stukje beter is dan zijn voorganger. Lees alles over Bridgestone banden en bekijk het assortiment.

Maxxis

Maxxis

Hoewel veel van ons Maxxis met name kennen van de 4x4 banden wordt vaak aangenomen dat het een Amerikaans merk is. Het tegendeel is waar, Maxxis banden zijn voor oorsprong Taiwanees en behoren nu, zoals zoveel merken tot de Chinese Cheng Shin groep. Een merk die we bij Kuil al jaren voeren en waar we graag mee werken. Benieuwd naar het assortiment Maxxis banden? Bekijk het hele Maxxis assortiment.

Toyo

toyo

Toyo behoort tot één van de beste bandenmerken uit Japan. Zeker voor de sportieve rijder is dit bandenmerk de moeite waard om eens te bekijken. Bekijk het assortiment Toyo banden online of neem contact op om met één van onze bandenspecialisten te overleggen.

Landsail banden

Landsail

Landsail banden vallen onder de goekope banden met goede prestaties. Je kunt niet hetzelfde verwachten als een Michelin of Vredestein band, maar de bandenprijzen van Landsail liggen vele malen lager.

Landsail banden online kopen.

Pirelli

Pirelli

Van Pirelli banden weten we natuurlijk dat het een Italiaans merk is en altijd prominent in de Formile 1 aanwezig is geweest. En hoewel het merk nog steeds die prachtige Italiaanse passie uitstraalt, tegenwoordig is het in Chinese handen. Ook met de jaarlijkse Pirelli kalender is het roer omgegooid, daar ligt de focus niet meer op het uiterlijk maar op het innerlijk van de modellen. Terug naar de banden modellen van Pirelli, deze zijn stuk voor stuk toppers. Bekijk het assortiment Pirelli banden.

Falken

Falken banden

Falken banden staan bekend om sportieve prestaties. Falken heeft een herkomst in de autosport en ook de moedermaatschappij van dit merk, Dunlop, is een echte band voor de sportieve rijder. Laat je bij Kuil Banden voorlichten over deze banden en bekijk hier alvast het assortiment. Falken banden kopen.

Roadstone

Roadstone

Roadstone banden zijn onderdeel van het bekendere Nexen banden. Een bandenmerk uit Azië die ook door voertuigfabrikanten gekozen wordt als eerste montage. Kortom, met de kwaliteit is niets mis en door de lage prijzen zijn deze banden voor veel automobilisten een interessante optie. Bekijk hier alle Roadstone banden online of neem contact op om je wensen met ons te bespreken.

Yokohama

Yokohama

Het bekendste merk uit Japan en één van de oudste bandenfabrikanten. Een verrassend merk met uitstekende banden speciaal ontworpen voor rijstijl en voertuig. Naast autobanden maakt dit merk ook vrachtwagenbanden en banden voor industrie. Bekijk hier alle Yokohama banden.

Tyfoon

Tyfoon banden kopen is zeker geen verkeerde keus. Dit bandenmerk profiteerd er namelijk van dat het een dochteronderneming is van Continental. Hoewel de kwaliteit daarmee niet hetzelfde is, is ook de prijs vele malen lager.

Tyfoon banden kopen.

Viking banden

Viking banden

Viking banden komt oorspronkelijk uit... Noorwegen natuurlijk, hét land van de Vikingen. Nu worden de banden daar niet meer allemaal ontworpen en gemaakt. Tegenwoordig kun je met dit merk vertrouwen op de kennis en expertise van Continental banden, de moedermaatschappij van dit bedrijf. Kortom, Viking banden kopen is een goede keus en met de montage bij Kuil Banden heb jij een perfecte set banden onder je auto.

Firestone

Firestone banden

Firestone is een bandenbedrijf waarvan de naam doet denken aan Brigestone. Hoewel ze onafhankelijk van elkaar zijn ontwikkeld, behoort dit bandenmerk tegenwoordig onder de vlag van Bridgestone. Firestone maakt voor vrijwel alle soorten voertuigen banden, waaronder voor de landbouw. Maar ook je autobanden van Firestone kun je gemakkelijk en snel bij Kuil Banden krijgen. Kom langs of bekijk hier het aanbod Firestone banden.

Taurus

taurus

Taurus banden zijn zeer geschikt voor landbouw, bij Kuil Banden tref je daarom niet alleen nieuwe Taurus banden in het assortiment maar ook gebruikte tractorbanden. Betere prijzen, montage op locatie en de service die je van Kuil gewend bent. Kortom, zeker de moeite waard om het assortiment Taurus banden te bekijken!

Nexen

Nexen

Nexen banden kun je zien als het minder bekende broertje van Hankook. Waarbij Hankook succesvol de media-aandacht gepakt heeft en inmiddels tot het A-segment behoort, zijn Nexen banden niet minder. Kortom, prima banden voor een prima prijs. Lees meer over dit Koreaanse merk op onze pagina over Nexen banden.

Hankook

Hankook

Hankook is een bandmerk die sterk in opkomst is. De kwaliteit is goed en de promotie is enorm! Overal kom je dit Koreaanse bandenmerk tegen, tot de voetbalshirtjes van bekende teams aan toe. Maar zijn de banden ook goed? Jazeker! Het is niet voor niets dat dit merk bekender wordt. Slimme technologieen, snelle opvolging van types met duidelijke verbeterpunten. Ga verder naar Hankook banden kopen om meer informatie en voorraad te bekijken.

Nokian

Nokian banden

Nokian winterbanden worden in Finland gemaakt. Deze bandenfabrikant heeft een eigen testbaan laten aanleggen om de banden aan extreme testen te onderwerpen. Met Nokian winterbanden weet je dat je goed zit! Bij Kuil Banden kun je deze winterbanden aanschaffen en direct laten monteren. Bekijk hier het assortiment Nokian.

Ovation

ovation

Ovation banden zien we steeds populairder worden. Afkomstig uit een van de snelst groeiende Chinese bandenfabrieken met een onbekende naam: Shandong Hengfeng. Een ander merk van deze fabrikant die ook al jaren bekendheid in Europa heeft, HiFly is een stuk bekender. En nu willen ze met Ovation hetzelfde truckje herhalen, een goede budgetband om de markt te veroveren! Bekijk hier al onze Ovation banden online.

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer