Over Kuil Banden

Over Kuil Banden


Kuil Banden bestaat sinds 1987 en is van oorsprong gespecialiseerd in banden voor landbouw en industrie. Anno 2014 is het bedrijf uitgegroeid tot bandengroothandel en garage voor bedrijven en particulieren. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud aan alle soorten voertuigen, van personenauto tot landbouwvoertuig en voor alle soorten banden. Doordat wij voor de meeste producten rechtstreeks uit onze voorraad werken is er nooit een lange wachttijd en kun je meestal direct weer de weg op.

Service is als bandenspecialist belangrijk, hier danken wij ons succes aan. Onze 24 uur per dag en 7 dagen per week pechservice heeft een zeer goede reputatie. Klanten weten dat ze Kuil Banden 24 uur per dag kunnen bereiken en dat vrijwel alle banden direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Zowel nieuwe banden als tweedehands banden liggen in de voorraad want voor agrariërs is ‘downtime’ geen optie.
De juiste mensen op de juiste plek, dat is wat belangrijk is. Doordat binnen ons bedrijf veel verschillende diensten en producten aangeboden worden, hebben wij per productgroep een specialist; iemand die enthousiast en gepassioneerd is in zijn vakgebied. Een specialist heeft verstand van zaken en weet precies wat je nodig hebt, uitgaande van onze kernwaarden: een goed product, de beste en snelle service.


Aangezien er zoveel verschillende soorten wielen zijn heeft Kuil Banden een volledige reparatie afdeling. Wanneer een agrariër met een kapot wiel komt, is het voor ons zaak om dit wiel zo snel mogelijk te repareren of een nieuw wiel te kunnen leveren. Dit geldt ook voor de particuliere markt; auto’s. We kunnen alles aan een auto repareren het enige wat we hier niet doen is auto’s verkopen.

Nederlands
Over Kuil Banden

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer