Velgen spuiten

Velgen spuiten

velgen spuiten

Wil je dat je velgen er weer als nieuw uitzien? Door je velgen te spuiten zijn ze weer als nieuw en is het resultaat perfect. Voordat we je velgen spuiten, repareren we oppervlakkige schade zoals stoeprandschade en krassen en gaan we, zo nodig, je velgen chemisch ontlakken of stralen. Wanneer er sprake is van oxidatie wordt dit behandeld zodat het geen invloed heeft op de nieuwe laklaag. Na het spuiten van de velgen in de gewenste kleur werken we de velgen af met een blanke lak.

Kosten velgen spuiten:

Bij je velgen laten spuiten heb je keuze uit drie pakketten. Per pakket is de mate van afwerking verschillend, dit komt tot uiting in de prijs voor de velgen reparatie. Op deze manier bepaal je zelf de prijs voor het spuiten van jouw velgen. Dit zijn de pakketten waar je uit kunt kiezen:

    Beste Keuze!  
Pakket: Brons Zilver Goud
Lichte stoeprandschade herstellen ja ja ja
Primer laag voor bescherming tegen oxidatie ja ja ja
Kleur laag spuiten ja ja ja
Blanke lak spuiten ja ja ja
Zware stoeprandschade herstellen  nee ja ja
Binnenkant spuiten  nee ja ja
Indien nodig chemisch ontlakken / velgen stralen  nee  nee ja
Epoxy laag spuiten  nee  nee ja
Keuze in kleur Beperkt Beperkt Onbeperkt
       
Geschatte levertijd in werkdagen 5-12 4-12 9-18
       

 

Welk pakket je ook kiest; je hebt altijd de keuze uit meerdere kleuren. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket kan het wel zijn dat een bepaalde kleur niet mogelijk is in verband met de prijs.

Voor alle pakketten zijn de volgende opties mogelijk:

  • Zwarte velgen
  • Zilver-grijze velgen (keuze uit meerdere tinten)

Voor pakket Zilver kun je naast bovenstaande kleuren kiezen voor:

  • Witte velgen
  • Een kleur uit onze stalenkaart

Bij het pakket Goud kun je kiezen uit alle kleuren en speciale afwerkingen.

 

            Velgen spuiten Kuil Banden

Hoe lang duurt het spuiten van velgen?

Wij rekenen minimaal 4 en maximaal 10 werkdagen voor het spuiten van velgen, dit is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Informeer voor de actuele levertijd bij het plaatsen van je bestelling. Heb je geen andere wielen voor onder je auto, dan kun je gebruik maken van onze leenwielen. Ook hiervoor kun je bij het plaatsen van je order naar de beschikbaarheid informeren. Wanneer je velgen eerder klaar zijn, laten we je dit natuurlijk direct weten.

Welke velgen kunnen wij spuiten?

Bij Kuil Banden zijn alle faciliteiten aanwezig voor stralen en spuiten. Doordat wij dit niet uit hoeven te besteden maar inpandig kunnen doen heb jij een lage prijs en snelle levertijd van je velgen reparatie. Bijvoorbeeld velgen richten kan in de meeste gevallen direct gebeuren waardoor je je velgen meteen weer onder je auto hebt.  Wil je je velgen laten spuiten of wil je meer informatie? Bel met onze velgenexpert via 050 404 2653. Zij kunnen je direct verder helpen.

Nederlands
Velgen spuiten

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer