Winterbanden met Velg

Winterbanden met Velg

  • Vraag nu een offerte aan en profiteer van de laagste prijs garantie*.
    Bel Heijn op 050 404 1695

Wanneer je kiest voor winterbanden met velg scheelt dit je per jaar twee keer de bandenwissel kosten, aangezien de banden niet van de velg af hoeven. Bovendien is het beter voor de banden om ze om de velg te laten aangezien bij de montage veel kracht op de band komt te staan. Een ander bijkomend voordeel van winterbanden met velg heeft te maken met de weersomstandigheden. Wanneer het glad wordt op de wegen, trekken de strooiwagens weer massaal het land in. Goed voor de veiligheid maar een stuk minder voor je mooie velgen. Winterbanden met stalen velgen maar ook de speciaal voor de winterse omstandigheden gemaakte lichtmetalen velgen, kunnen hier wél goed tegen. En je lichtmetalen velgen met zomerbanden liggen weer gewoon klaar voor volgend seizoen.

Winterbanden met stalen velg

Nog niet zo lang geleden had iedereen die winterbanden had van die zwarte of metaalkleurige stalen velgen. Het leek er bijna op alsof winterbanden met stalen velg populairder waren dan met lichtmetalen velgen. In het straatbeeld kon je zo de auto’s eruit pikken die winterbanden hadden. Tegenwoordig is dat anders. De aluminium velgen prijzen daalde, er kwamen winterbanden set aanbiedingen en al snel schakelde men massaal over naar lichtmetalen velgen. Uiteraard hebben wij bij KUIL Banden nog steeds winterbanden met stalen velgen in het assortiment, wij raden je echter ook aan even bij onze lichtmetalen velgen te kijken want voor een minimaal prijsverschil ga jij stijlvol de winter in!

Onderhoud aan je velgen

Nu je je winterbanden met velg onder de auto hebt zitten is het een mooi moment om eens goed naar je lichtmetalen velgen met zomerbanden te kijken. Hebben je velgen stoeprandschade? Zijn ze dof en kunnen ze wel weer eens gepolijst worden? De winter is de ideale tijd om velgen reparatie plaats te laten vinden. De komende maanden heb je ze niet nodig en bij KUIL Banden is er altijd wel een goede aanbieding om ze weer helemaal strak te maken. Zo zijn je velgen in de zomer, wanneer ze weer onder je auto gemonteerd worden, helemaal als nieuw. Lees hier meer over velgen reparatie of informeer hiernaar wanneer je langs komt om je winterbanden met velg te laten monteren.

© 2017 Kuil Banden | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer